Arbona u Googleplexu i na Googleovom Partner Summitu u Kaliforniji

Objavljeno: 05.12.2018. | 2 minute čitanja

Bili smo ondje 2014. godine.

Bili smo ondje 2017. godine.

Bili smo ondje 2018. godine.

Gdje? U Silicijskoj dolini u Kaliforniji! 

Tamo smo 2014. godine bili povodom velike pobjede Google Partners All Stars natjecanjazatim 2017. godine na globalnoj Google Analytics konferenciji, a ovog smo puta sudjelovali na Google Marketing Platform Partner Summitu 2018 za Google Analytics Partner agencije.

Google Summit

Google konferencija u San Franciscu: kratki review

Google Marketing Platform Partner Summit 2018 je trajao od 31.10. do 1.11.2018. godine u Kaliforniji. 

Organizator eventa bio je The Google Marketing Platform Partner Team, a na sam event su bile pozvane Google Analytics Partner agencije iz cijelog svijeta.

Sama predavanja su bila informativna, poučna te bogata korisnim radionicama pa ovogodišnja konferencija nije razočarala ni u kojem segmentuNa konferenciju je stiglo mnogo Analytics stručnjaka i Google Partnera koji su međusobno izmjenjivali iskustva.

Između ostalog, slušala su se predavanja iz područja digitalnog marketinga kao što su mjerenja, integracija, oglašavanja i izvještavanja.

Demo paviljon prepun Google stručnjaka

Svidio nam se Demo paviljon u kojem se održavala demonstracija Googleovih proizvoda i integracija. Tamo smo imali priliku pričati s Google Product Managerima i developerima te se upoznati s ostalim agencijama i dijeliti iskustva. Između ostalog smo testirali nove mogućnosti Google Marketing Platforma.

Mountain View te posjet Googleplexu i Facebook Campusu

Dio ovog poslovnog putovanja je bio posjet Googleplexu - sjedištu Googlea u Mountain View u Kaliforniji. Osim što je Googleplex samom pojavom fascinantan, prava se magija tek krije unutar zidova.

Uz Googleplex smo posjetili jednako popularan Facebook Campus koji se nalazi u neposrednoj blizi Googleplexa, u srcu Silicijske doline.

Googleplex i Arbona
  Kontaktiraj Arbonu
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer