Arbona u San Franciscu i Dublinu - naši dojmovi

Objavljeno: 18.09.2017. | 3 minute čitanja

Slobodno možemo reći da smo bili izuzetno aktivni u posljednja dva tjedna.

Prošli smo preko 24 000 kilometara (avionom, naravno), odslušali 10-tak predavanja i pokupili jednu iznimno vrijednu nagradu.

Posjetili smo dva Googleova centra - onaj za Europu u Dublinu i onaj malo poznatiji i veći - Googleplex u Mountain Viewu kraj San Francisca u Kaliforniji.

Sandro i Hrvoje otišli su na predavanja i uživanciju podno ugodnog kalifornijskog sunca povodom globalne Google Analytics konferencije u San Franciscu, dok su Monika i Dorian ponosno primili nagradu finalista Googleove Growing Business Award nagrade za 2017. godinu u Dublinu!

 

MOUNTAIN VIEW, SAN FRANCISCO - globalna Google Analytics konferencija


San Francisco nas je oduvijek fascinirao.

I svakim nas novim posjetom iznova fascinira. Bili smo tamo već 2014. godine, ali i ovog smo se puta uvjerili koliko je Mountain View fascinantno mjesto.

Ishodište svjetskih digitalnih trendova i dom mnogih korporacijskih divova, Silicijska dolina nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Posebice kada se uputite u Googleov korporacijski centar - Googleplex.

Naši Sandro i Hrvoje bili su upravo tamo.

Organizirano i čisto, Googleplex je odraz svega što predstavlja Googleova korporativna kultura. Sandro i Hrvoje su se odlično uklopili.
 

Arbona u San Franciscu 1Naravno, prisustvovanje Googleovoj globalnoj Analytics konferenciji ne podrazumijeva samo zabavu i turističko razgledavanje tehnoloških i arhitektonskih divota.

Dani ispunjeni predavanjima, networkingom i radionicama bili su sastavni dio vremena provedenog na konferenciji. Činjenica je da Googleove konferencije od sudionika traže visok tempo i puno kave.

Ovogodišnja globalna Googleova Analytics konferencija nije razočarala po tom pitanju.

Dvjestotinjak Analytics stručnjaka i Google Partnersa slušalo je predavanja iz područja Google Data Studia, Tag Managera, optimizacije i personalizacije, API-a i bulk managementa, mjerenja uspješnosti mobilnih aplikacija i drugih tema.

Uistinu možemo zaključiti da smo naučili mnogo toga novog te se upoznali s budućim trendovima koji će uskoro postati mainstream.
 

Arbona na konferenciji u San FranciscuDUBLIN, IRSKA - svečana dodjela Growing Business Award nagrada za 2017-tu


Ako su Sandro i Hrvoje uživali podno ugodnog kalifornijskog sunca, onda možemo reći da su Monika i Dorian uspjeli pobjeći od užarene ljetne hrvatske svakodnevice.

Dublin je uistinu čudesno mjesto. Najvažniji irski grad još od srednjeg vijeka te gospodarsko i kulturno središte cijelog otoka, Dublin je i dom Googleovog korporacijskog centra za Europu.

Googleov je centar prošli tjedan bio domaćin dodjele Growing Business Award nagrade za 2017-tu godinu, a Arbona je bila jedan od sudionika svečane dodjele i to u ulozi finalista.

Tim su se povodom Monika i Dorian uputili preko La Manchea, pa još malo dalje, preko Irskog mora, sve do Dublina.

Njihova 3-dnevna avantura u glavnome irskom gradu sastojala se od dva dijela - toura po Google Officeu te predavanjima i večernjoj gala dodjeli same nagrade.

Prvi je dan protekao u revijalnom tonu - nakon posjete najviše zgrade u Dublinu, Google Officea, imali smo organiziran Networking evening s ciljem zbližavanja s ostalim agencijama koje su prisustvovale događaju.
 

Arbona u Google Officeu u DublinuSljedeći je dan obilježio visoki tempo. Popunjen raspored od samoga jutra, prezentacije i case study intervjui - tako je otprilike izgledalo sljedećih 24 h. Naravno, uz ono zbog čega smo i došli - svečana dodjela nagrada.

Taj se glavni dio eventa održavao kroz večernje sate drugoga dana. Na njemu je sudjelovalo 48 najboljih agencija iz EMEA regije (Europa, Afrika, Bliski istok), , a jedan od finalista bila je i Arbona - koju su predstavljali upravo Monika i Dorian.
 

Arbona na dodjeli Growing Business Award 2017


Kontaktirajte Arbonu

Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer