HTZ objavila javni poziv za kandidiranje promotivnih kampanja za 2018. godinu

Objavljeno: 24.08.2017. | 1 minute čitanja

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je novi javni poziv svim subjektima javnog i privatnog sektora za kandidiranje promotivnih kampanja za oglašavanje.

Ovaj je poziv objavljen u svrhu pomaganja, jačanja i produljenja turističke sezone u Hrvatskoj u 2017. godini. Sustav turističkih zajednica sudjeluju u oglašavanju s 50% sredstava usuglašenog i odobrenog media plana, dok nositelj smještajne ponude u oglašavanju sudjeluje s 50% vlastitih sredstava.


TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu sva poduzeća koja dolaze iz turističkog sektora. Ukupno planirana sredstva za oglašavanje hrvatskog turizma u promotivnim kampanjama iznose 22 milijuna kuna, a oglašavanje obuhvaća promotivne kampanje u tiskanim medijima, televiziji, radiju, internetu (Google AdWords i Facebook).


ŠTO JE POTREBNO ZA PRIJAVU?

Za prijavu su potrebni popunjeni obrasci, media plan i potvrda nedugovanja prema državi.

Arbona besplatno izrađuje Media plan te pomaže prilikom popunjavanja svih obrazaca potrebnih za kandidaturu. Popunjavamo i odrađujemo svu papirologiju te je šaljemo putem e-maila, a koju je potrebno zajedno s potvrdom o nedugovanju predati u županijsku turističku zajednicu do 15. 09. 2017. godine.

Što se kandidatura prije preda, to su veće šanse za dobivanje sredstva za oglašavanje.

Kako bi se uspješno kandidiralo za udruženo oglašavanje, vrlo je važno pridržavati se svih procedura i rokova, kao i dostaviti potpunu dokumentaciju. Dodatne informacije o udruženom oglašavanju se mogu pronaći na webu Hrvatske turističke zajednice.

Ako želite biti sigurni da je vaša kandidatura ispravna, za pomoć i savjet možete se obratiti na naš e-mail info@arbona.hr ili na telefon 099 2087 404.


Kontaktiraj Arbonu

Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer