[INFOGRAFIKA] Arbonina postignuća u 2018. godini

Objavljeno: 27.12.2018. | 2 minute čitanja

Za Arbonu je 2018. godina bila veoma uspješna. Trenutno imamo više od 20 zaposlenih marketing i SEO stručnjaka, web dizajnera te programera, a što je najbolje, svi smo kao jedna velika obitelj. 

Kako smo se mi proširili, proširio se i broj naših vjernih partnera i aktivnih projekata. Tako trenutno surađujemo s više od 200 klijenata te rukovodimo s više od 300 projekata. 

Uz sav ovaj posao, nekoliko smo puta bili gost predavači na raznim seminarima i fakultetima gdje smo dijelili stečena znanja i iskustva na području digitalnog marketinga. Budući da volimo dijeliti znanja i iskustva koja smo stekli tijekom mnogih godina rada pokrenuli smo i Akademiju digitalnog marketinga namijenjenu svima koji tek kroče u digitalni svijet. Sama Akademija je bila veoma uspješna budući da smo u svijet poslali mnogo novih certificiranih stručnjaka za digitalni marketing.


Gostovali smo i na televiziji, a naša je infografika o Instagram korisnicima u Hrvatskoj bila veoma interesantna medijima i javnosti.  

Ove smo godine bili i u Silicijskoj dolini u Kaliforniji gdje smo posjetili Googleplex, Facebook Campus te smo sudjelovali na Google Marketing Platform Partner Summitu 2018 za Google Analytics Partner agencije.

Svakim danom sve više napredujemo, a sve što smo do danas postigli ne bi mogli ostvariti bez vas! 

Nadamo se da ćete biti uz nas i u 2019. godini te da ćemo zajedno dijeliti sve dobre i loše trenutke (za koje se nadamo da će ih biti mnogo manje :)).

Da ne duljimo, sva smo naša postignuća prikazali u infografici ispod, pa pogledajte :) 

Infografika: Dokle smo stigli u 2018. godini

Arbona agencija za digitalni marketing infografika put do uspjeha
 

Želite podijeliti Arboninu Infografiku? Zalijepite ovaj link na vašu stranicu! 

<a href=https://www.arbona.hr/blog/online-digitalni-marketing/infografika-arbona-danas-gdje-smo-u-2018-godini/2801'><img src='https://www.arbona.hr/UserDocsImages/blog/arbona-uspjeh-infografika.png' alt='Arbonin put do uspjeha' width='1000 px' border='0' /></a>  
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer