Otvorene pozicije

Otvorene pozicije

Studentska praksa (za diplomski studij)
Lokacija: Zagreb
Plaćena praksa za diplomski studij

Prijavi se ovdje
Arbona Stipendija
Lokacija:Varaždin
Arbona stipendija iznosi godišnje 24 000 kuna neto. Siguran posao nakon završetka faksa. Plaćeni studentski posao prije završetka samog fakulteta.


Prijavi se ovdje

Prvi posao nakon FOI-ja
Lokacija: Varaždin
Završio si ili studiraš preddiplomski studij Informacijski i poslovni sustavi ili diplomske studije Informacijsko i programsko inženjerstvo (IPI), Organizacija poslovnih sustava (OPS) ili Baze podataka i baze znanja (BPBZ) na Fakultetu organizacije i informatike (FOI)?

Prijavi se ovdje
Business development specijalist za Sloveniju
Lokacija: Zagreb
Tražimo motiviranu osobu sa iskustvom u digitalnom marketingu koja će se brinuti o postojećim klijentima u Sloveniji i raditi na prodaji usluga novim klijentima

Prijavi se ovdje
Specijalist za digitalni marketing
Lokacija: Zagreb, Varaždin
Tražimo proaktivnu osobu s iskustvom u digitalnom marketingu i željom za kontinuiranim učenjem i osobnim razvijanjem kroz provedbu strategija digitalnog oglašavanja internacionalnih klijenata iz različitih branši. Kao Specijalist za digitalni marketing u našem timu, samostalno ćeš kreirati, implementirati i optimizirati PPC kampanje.

Prijavi se ovdje
Otvorena molba

Lokacija: Zagreb, Varaždin
Arbona je jedna od vodećih digitalnih agencija u regiji s uredima u Varaždinu, Zagrebu, Rijeci i Beogradu. Bez obzira zanima li te poslovanje, digitalni marketing, programiranje ili nešto četvrto prijavi se za posao u Arboni. Nudimo ti idealnu priliku za tvoj profesionalni razvoj.

Prijavi se ovdje
Ana