Arbona Partners Event o Google Consent Mode v2 i Enhanced Conversions

Google Consent Mode i Enhanced Conversions

Objavljeno: 16.02.2024. | 2 minute čitanja

15. veljače održali smo prvi ovogodišnji Arbona Partners Event, sjajnu priliku za druženje s našim partnerima, ali i razgovor o dvije vrlo važne teme - Google Consent Mode v2 i Enhanced Conversions

S obzirom na nadolazeće promjene koje će utjecati na remarketing i mjerenje konverzija zbog novih pravila o kolačićima, ovaj event zainteresirao je mnoge.

Osnovna tema ove kratke edukacije bila je priprema web stranica za velike promjene koje donosi Digital Markets Act, zakon EU-a koji za cilj ima osigurati pravednije i otvorenije digitalno tržište. Veliki fokus bio je na praktičnim aspektima implementacije različitih opcija, njihovim prednostima i nedostacima, te izazovima koje ove promjene nose. Uz to, spomenuli smo i činjenicu da će Google Chrome uskoro onemogućiti korištenje trećih kolačića, kao i logiku i prednosti Enhanced Conversions-a. 

Nakon službenog dijela uslijedio je Q&A session, kao i opušteni networking koji je pružio priliku za razmjenu iskustava i strategija među našim partnerima, otkrivajući kako se različite tvrtke pripremaju za implementaciju Consent mode-a.

Arbona Partners Event poslužio je kao ključna točka za sve koji žele uspješno navigirati kroz ove promjene i osigurati da njihove digitalne kampanje i dalje ostvaruju rezultate u novom regulatornom okruženju. 

Donosimo i nekoliko fotografija s eventa: Članovi Arbone ispred Arbona pozadine.
Publika sluša predavača na Arbona Partner EventuPublika sluša predavanje o Google Consent Mode i Enhanced Conversions temi
Druženje uz piće na Arbona partner EventuPublika na Arbona Partners EventuDruženje na Arbona Partner Eventu
Hrana servirana na pladnjevima

Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer