Naš partner Mobis osvojio je nagradu za najbolji web shop!

Objavljeno: 20.02.2019. | 1 minute čitanja

Prošle je godine naš partner Mobis na konferenciji OMGcommerce primio nagradu za najbolji web shop u UX (User Experience) i SEO kategoriji, a ove je godine Mobis na CRO Commerce konferenciji osvojio nagradu za najbolji web shop.

Mobisu je dodijeljeno ovo veliko priznanje na temelju četiri ocjenjivane kategorije, a to su UX web shopa, Content, SEO i usklađivanje sa zakonom.

Ponosni smo što možemo reći da je naša suradnja u ovih tri godine temeljena na kontinuiranoj optimizaciji svih tehničkih i vidljivih elemenata web shopa, kao i u konstantnoj analizi korisničkog iskustva i njegovom unaprjeđenju. 

Isto se tako zajedničkim snagama trudimo pružiti korisnicima zanimljiv, kvalitetan i koristan sadržaj tako da prema analizi korisničkog online pretraživanja dajemo ideje i savjete za stvaranje online sadržaja kao što su blogovi.

Načini online pretraživanja i potrebe korisnika se iz dana u dan mijenjaju. Tako danas moramo pratiti, analizirati i pružiti najbolje korisničko iskustvo i na desktop i na mobilnim uređajima na kojima se potrebe korisnika uvelike razlikuju. 

Web shop Mobis nije samo online trgovina. To je online mjesto na kojem korisnici mogu saznati novosti iz svijeta tehnologije te naučiti nešto više o samim pojmovima i značajkama mobilnih uređaja. 

Kako bi se korisnicima olakšao sam proces kupnje, oni mogu uspoređivati karakteristike proizvoda što im uvelike olakšava izbor, dok je sam proces kupovine intuitivan i više nego jednostavan. Klik, klik i gotovo je :)

Želite li se i vi jednog dana pronaći među najboljima, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

Kontaktiraj Arbonu
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer