Naš partner Mobis proglašen je najboljim u UX i SEO kategoriji na OMGcommercu

Objavljeno: 06.04.2018. | 1 minute čitanja

Naš partner Mobis je u srijedu 4.4., primio nagradu za najbojli web shop u UX (User Experience) i SEO kategoriji na konferenciji OMGcommece koja svake godine okuplja lidere i stručnjake iz digitalnog poslovanja.

U prethodne dvije godine, naša je suradnja temeljena na kontinuiranoj optimizaciji svih tehničkih i vidljivih elemenata web shopa kao i na konstantnom analiziranju i praćenju web shopa sa aspekta korisničkog iskustva

Naime u današnje su vrijeme online korisnici kraljevi pa se web shopovi i stranice prilagođavaju upravo njima. Da bi pružili što bolje korisničko iskustvo potrebno je kontinuirano optimizirati stranicu prema korisničkim zahtjevima, što izgleda da mi i više i nego odlično radimo. 

Isto tako, što se tiče SEO optimizacije, Google konstantno mijenja pravila pa je i u tom području potrebno biti ažuriran sa svim novim informacijama. 

No zašto to uopće radimo? Zato jer je cilj odličnog korisničkog iskustva i SEO optimizacije korisniku pružiti nešto više osim mogućnosti kupovine proizvoda. 

Na primjer, korisnici u Mobisu mogu uspoređivati karakteristike proizvoda što im veoma olakšava izbor prilikom kupovine, mogu vidjeti kvalitente i informativne opise svakog proizvoda, a sam proces kupovine je intuitivan i više nego jednostavan. 

Želite li se i vi naći među najboljima i svojim online korisnicima osigurati odlično korisničko iskustvo, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

Kontaktiraj Arbonu
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer