Česta pitanja

Internet marketing

Što vas čini boljim od ostalih marketinška agencija?

SEO optimizacija i Google AdWords najvažniji su faktori koji određuju koliko će web stranica biti dobro pozicionirana, donosno kolika će biti njena posjećenost, a što sve zajedno rezultira uspješnim poslovanjem i dobrom prodajom Vaših proizvoda ili usluga. Da bi to uspjeli potrebna je visoka predanost poslu i kvaliteta u odrađivanju. Marketing je općenito vrlo složen posao koji se sastoji od nekoliko ključnih faktora, a neki od najvažnijih su pouzdanost i funkcionalnost, kreativnost, znanje, iskustvo, orginalnost, proaktivnost, inovativnost, fleksibilnost, prilagodljivost, poštivanje dogovorenih rokova i obostrano zadovoljstvo, a to je ono što nas odlikuje.
 

Zadovoljan klijent je ono što drži svaku marketinšku agenciju, pa tako i nas, a da bi u tome bili uspješni upravo su glavni razlozi prethodno navedeni faktori kojih se nastojimo i trudimo u potpunosti pridržavati bez obzira na težinu i kompliciranost zadatka.

 

Internet marketing zauzima vrlo visoku poziciju kada je u pitanju oglašavanje. A želimo li privući što veći broj kupaca na web stranicu potrebno je napraviti kreativnu i inovativnu promociju. Marketinška agencija za zadatak osim samog postavljanja oglasa ima i smišljanje same promocije, a što je promocija zabavnija, zanimljivija i kreativnija veća je vjerojatnost da će upasti u oko potencijalnom kupcu Vaših proizvoda i usluga. Za dobar oglas ponekad nije dovoljno postaviti ga sam preko AdWords kampanje ili napisati kvalitetan sadržaj na web stranici, za neke web stranice potrebno je napraviti analizu konkurencije i ključnih riječi te prema tome kreirati marketnišku kampanju.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer