Vaša kontakt osoba

Ana
ana@arbona-agency.com
099 774 50 84

Arbona software

Mi u svom svakodnevnom poslovanju koristimo razna softverska rješenja i aplikacije, kako bi se određeni procesi automatizirali te kako bi se povećala efikasnost izvođenja naših digitalnih kampanja. Osim korištenja gotovih softverskih rješenja, razvili smo naša vlastita softverska rješenja koja nam pomažu u poslovanju, ali i poslovanju zadovoljnih partnera koji su odabrali naš software. 
I dalje se trudimo razvijati nova softverska rješenja s ciljem unapređenja trenutačnog poslovanja i ispunjavanja novih postavljenih ciljeva. O našim izdvojenim softverskim rješenjima pročitajte u nastavku:


Riportus


Riportus je aplikacija namijenjena za generiranje B2B leadova na način da identificira anonimne posjetitelje vašeg weba i daje informacije o tome koja su poduzeća posjetila vašu web stranicu. 

Riportus software za generiranje B2B leadova

Kako biste lako mogli uspostaviti kontakt sa poduzećima koja su posjetila vaš web, Riportus otkriva ključne informacije o posjetiteljima, poput adrese, website URL-a, linkova prema društvenim mrežama i drugog.

Sinkronizirate li aplikaciju sa Google Analyticsom, možete saznati i koliko su se posjetitelji zadržali na vašoj stranici, izvor prometa s kojeg su došli, za koji proizvod ili uslugu su bili najviše zainteresirani te druge detaljne podatke o prometu. Ove informacije mogu vam pomoći u kreiranju personalizirane ponude za svakog posjetitelja kojom možete ostvariti veću prodaju. 

Važno je fokusirati se na najrelevantnije podatke, a taj posao olakšava korištenje filtera. Riportus ima velik broj mogućnosti filtriranja; omogućuje filtriranje posjeta s vašeg weba prema vrsti korisnika, njihovoj geografskoj lokaciji, izvoru dolaska, broju posjeta i još mnogo toga. Možete se fokusirati na točno određeno poduzeće te provjeriti koje proizvode ili usluge su najviše gledali, na kojem proizvodu ili usluzi su se najviše zadržali, koliko puta su bili na vašoj web stranici u određenom periodu i slično.

Kako bi se svi podaci lako mogli podijeliti s kolegama i ostalim članovima tima, Riportus nudi mogućnost eksporta podataka u PDF, a kako biste uvijek bili informirani o posjetima, moguće je podesiti slanje automatskih izvještaja na email.  

Aplikacija omogućuje dobivanje prave informacije u pravo vrijeme kako bi se lakše proširila baza potencijalnih klijenata i ostvarila dodatna prodaja prema postojećima.


Arbona SEO auditor


Arbona SEO auditor je alat koji olakšava posao pronalaženja grešaka na web stranicama koje mogu negativno utjecati na rangiranje u Google rezultatima pretraživanja, ali i rezultatima pretraživanja drugih velikih pretraživača. 

SEO auditor provjerava jesu li na web stranici pravilno optimizirani svi oni elementi koji su navedeni u Google-ovim pravilima kao važni i koji mogu utjecati na rangiranje. Tako je alatom moguće provjeriti, primjerice, status kodove stranica ili meta tagove koji nisu optimizirani u skladu s Google-ovim pravilima, ali i druge osnovne SEO elemente.

Otklanjanjem grešaka koje prikazuje Arbona SEO auditor, moguće je poboljšati pozicije web stranice, a time povećati broj posjeta web stranici iz organskog prometa, odnosno pridobiti više posjetitelja i kupaca.
 • Google Partner
 • Google Street View
 • Google Marketing Platform Certificate
 • Analytics certified partner
 • AdWords qualified individual
 • Analytics qualified individual
 • AdWords qualified professional
 • Google All Stars winners
 • Bing ads Accredited professional
 • MailChimp experts
 • Hura
 • GTM