Završeno Arbonino natjecanje!

Objavljeno: 30.01.2020. | 2 minute čitanja

Ovo su najbolji FOI timovi.

Arbonino natjecanje za izradu najbolje marketinške kampanje "Digitalni marketing nauči, 5.000 kuna odnesi kući!" je uspješno završeno!

U partnerstvu s FOI-jem, organizirali smo natjecanje jer smo ga vidjeli kao odličnu priliku da se studenti okušaju u zadacima iz poslovnog svijeta. Na temelju stvarnih primjera FOI-jevci su se upoznali s poslovima, aktivnostima i alatima digitalnog marketinga. Uspješno su primijenili sve pokazano, a neki su otišli i korak dalje te zaslužili prve nagrade.

Kroz tri mjeseca održali smo 4 radionice i konzultacije kako bi studentima olakšali izradu zamišljenih marketinških kampanja.

Prva radionica bila je uvod u ponašanje online korisnika, upoznavanje s fazama korisničkog putovanja i alatima koji se koriste u ovoj fazi. 

Drugu radionicu održali smo sredinom studenog i na njoj smo se dotaknuli tehničkog dijela oglasa na različitim platformama i online kanala. 

SEO je bio tema treće radionice. Upoznali smo timove s alatima i strategijama koje pomažu u generiranju kvalitetnog organskog web prometa, a za kraj smo ostavili mjerenje i čitanje podataka. Tema četvrte, završne radionice, bile su mogućnosti Google Analytics alata i sličnih alata koji se koriste za mjerenje uspješnosti digitalne marketinške kampanje. 

FOI-jevci su nakon 4 runde radionica i konzultacija bili spremni predstaviti svoja rješenja izrađena prema pravilima struke te optimizirana pomoću alata za digitalni marketing.   

Kudos svim sudionicima! Veseli nas činjenica što vas je toliko pokazalo afinitet prema digitalnom marketingu. Bez obzira radi li se o postavljanju kampanja, programiranju ili dizajnu, u digitalnom marketingu ima mjesta za sve. 

U finale natjecanja ušlo je 6 timova, a nakon predstavljanja stručni žiri sastavljen od predstavnika Arbone, Sandra Lazarića, osnivača, Daria Horvata, člana uprave Arbone te predstavnika FOI-ja, izv. prof. dr. sc. Marine Klačmer Čalopa, prodekanice za financijsko-materijalno poslovanje FOI-ja, Petre Vondra, mag. inf., voditeljice Centra za međunarodne projekte FOI-ja te Vike Kerekeš, mag. nov, stručne suradnice u Uredu za odnose s javnošću FOI-ja, proglasili su najboljima timove:
 
  1. Lana Dumbović, Domagoj Mahnet, Silvio Mihalic, Leon Mirčić 🥇
  2. Marija Kuštelega, Martina Kos, Adrijana Lauš, Ivana Morić 🥈
  3. Josipa Vresk, Hrvoje Vujasinović, Bruno Žitković 🥉

Zahvaljujemo svim prijavljenim studentima, čestitamo pobjednicima i nadamo se ponovnom druženju. Bilo je zadovoljstvo raditi s vama!

CPSRK ekipa je sve fotkala pa u nastavku pogledajte nekoliko fotografija s finala i proglašenja pobjednika.

Osnivač Arbone, Sandro Lazarić s pobjednicima arbona natjecanja "Digitalni marketing nauči, 5.000 kuna odnesi kući"

Voditeljica Centra za podršku studentima i razvoj karijera Katarina Aničić Pažur

FOI-jevi studenti prezentiraju svoju marketinšku kampanju

Predstavnici Arbone Sandro Lazarić i Dario Horvat

Predstavnice FOI-ja na Arboninom natjecanju - Marina Klačmer Čalopa i Petra Vondra

Predstavnici žirija Arboninog natjecanja

Pobjednici arboninog natjecanja "Digitalni marketing nauči, 5.000 kuna odnesi kući"
Podijeli na:
Elena Majer