Arbona PODCAST: Strategije digitalnog marketinga temeljene na iskustvu od 200+ kampanja

Strategije digitalnog marketinga

Objavljeno: 10.01.2024. | 1 minute čitanja

Stigao je Arbonin prvi podcast! 

Sandro (CEO, Arbona) i Andrej (Head of Sales i Account Manager, Arbona) u podcastu su razgovarali o strategiji digitalnog marketinga te iznijeli neka od naših iskustava prikupljenih na stotinama dosad odrađenih digitalnih kampanja. 

Ako vas zanima u koje kanale je najisplativije ulagati i koje su neke od najčešćih strateških grešaka koje smo primijetili kod novih klijenata, sigurni smo da vas u podcastu očekuje puno korisnih informacija. 

Neka od ključnih pitanja koja su Sandro i Andrej pokrili su: 

  • Strategija: Koja je osnova svake strategije? Koji su segmenti digitalnih kampanja neophodni, a bez kojih se može? Koje su najčešće pogreške u strategijama? 
  • Budžetiranje kampanja: Kako pametno uložiti novac u digitalni marketing? Koji su najisplativiji kanali? Je li inflacija utjecala na cijene oglašavanja?
  • Analitika kampanja: Koje brojke je potrebno pratiti? Koji je najčešći problem prilikom prebacivanja na GA4? Pomaže li AI u ostvarivanju boljih rezultata?
  • Novi kanali i alati: Isplati li se ulagati u TikTok? Zašto će važnost Microsoft Binga biti sve veća? Koliko se možemo osloniti na ChatGPT u digitalnom marketingu?

Podcast možete pogledati u nastavku:

 

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer