Besplatni budžeti za Google Ads račune zbog Covid-19

Objavljeno: 26.06.2020. | 1 minute čitanja

[VAŽNA OBAVIJEST]
Provjerite jeste li i vi jedan od dobitnika besplatnih kredita za svoj Google Ads račun!

Iz Google-a navode kako žele pomoći malim i srednjim poduzećima da ostanu i dalje u kontaktu sa svim svojim kupcima i korisnicima i tijekom ovog izazovnog vremena. Upravo iz tog razloga, svojim klijentima diljem svijeta daju pojedinačno različite besplatne budžete ovisno o brojnim kriterijima koji se mogu iskoristiti za buduće trošenje oglasa do kraja 2020. godine u Google Ads kampanjama. Nakon 31. prosinca 2020. ističe oglasni kredit i svaki neiskorišteni dio bit će uklonjen s Google Ads računa. Time Google želi dati svoj doprinos svim malim i srednjim poduzećima tijekom ove globalne pandemije.

Svaki korisnik bez obzira na broj računa ili na više vrsti kampanja na računu, dobit će jedan oglasni kredit.

Krediti za oglase automatski nadoknađuju buduću potrošnju te nije potrebno nikakve radnje poduzimati kako bi se budžet pokrenuo.

Klijenti u Hrvatskoj su već dobili ove besplatne budžete pa provjerite svoje Google Ads račune ili kontaktirajte svoju marketinšku agenciju.

Za sve ostale informacije i je li i vi zadovoljavate Google uvjete za dobivanje kredita slobodno pogledajte njihovu obavijest na linku: COVID-19: Ad credits for Google Ads Small and Medium-sized Business.

Kontaktirajte nas ako imate dodatnih pitanja.
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer