IZVJEŠTAJ: Arbona i Google organizirali event „Digitalna tržnica“

Sretni smo što smo u suradnji s Google-om uspješno održali event “Digitalna tržnica” za kompanije koje tek trebaju napraviti prvi korak prema digitalnom oglašavanju. Održali smo radionicu u kojoj su sudionici u 5 koraka na zabavan i interaktivan način kreirali svoju digitalnu strategiju. Veliko hvala svim sudionicima na odazivu i odličnom angažmanu.

Objavljeno: 24.06.2016. | 1 minute čitanja

Sretni smo što smo u suradnji s Googleom uspješno održali event “Digitalna tržnica” za kompanije koje tek trebaju napraviti prvi korak prema digitalnom oglašavanju. Održali smo radionicu u kojoj su sudionici u 5 koraka na zabavan i interaktivan način kreirali svoju digitalnu strategiju. Veliko hvala svim sudionicima na odazivu i odličnom angažmanu.

Događaju su prisustvovali Google stručnjaci za online oglašavanje iz Dublina zajedno s timom iz Arbone. Fokus je bio na Google Adwords oglašavanju i njegovim naprednim mogućnostima. Za sve sudionike organizirana je interaktivna radionica koju su vodili stručnjaci iz Arbone, te svaki sudionik definirao svoju digitalnu strategiju i ciljeve kroz 5 koraka. Nakon radionice prikazani su uspješni primjeri iz Hrvatske koji su uz pomoć online oglašavanja unaprijedili svoje poslovanje.
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer