IZVJEŠTAJ: Digitalna Tržnica Rijeka 2017.

Objavljeno: 20.06.2017. | 3 minute čitanja

Dva puta Zagreb, jednom Varaždin i sada Rijeka. To je naša ruta na kojoj smo organizirali Digitalnu tržnicu.

U Zagrebu smo s Googleom Digitalnu tržnicu organizirali na Jarunu u idiličnom okruženju kraj jezera. Varaždin smo s Digitalnom tržnicom prvi puta posjetili usred gradskog parka i šetališta Vatroslav Jagić. A u Rijeci smo, s ciljem još interesantnije lokacije, Digitalnu tržnicu doveli na brod.

Možda malo nekonvencionalno, no ipak specifično okruženje, vjerujemo da smo se na Botelu Marina na riječkoj rivi svi dobro proveli te naučili kako kreirati strategiju digitalnog oglašavanja. No, kako je točno bilo na Digitalnoj tržnici Rijeka?

Digitalna tržnica Rijeka 1

Cilj eventa je jasan - pomoći sudionicima kreirati njihovu personaliziranu strategiju digitalnog oglašavanja te ih upoznati s izazovima i trendovima digitalnog oglašavanja posebice s naglaskom na mobilnu transformaciju.

U skladu s time, Sandro je uvodnim predavanjem otvorio event te je mikrofon predao Marinu iz Googlea koji je kroz kviz i prezentaciju predstavio proces customer journeya.

Digitalna tržnica Rijeka 2

Kao i u Zagrebu i u Varaždinu, središnji program Digitalne tržnice je radionica tijekom koje Arbonini moderatori pomažu sudionicima u kreiranju njihove personalizirane strategije digitalnog oglašavanja.

Prolazeći 5 koraka tijekom 3 faze customer journeya, sudionici definiraju sve elemente koje bi kvalitetna i učinkovita digitalna kampanja trebala sadržavati - od ciljane skupine, pa do praćenja učinkovitosti kampanje i njenih KPI-eva.

Nakon pauze i kraja radionice, prema programu je slijedio case-study. Uz Albinino moderiranje, Ana Bosanac iz Fero Terma je predstavila digitalnu strategiju koja je polučila fantastične rezultate. Odgovorom na pitanja iz publike, Ana je dala osobni i profesionalni uvid u sve izazove s kojima se susrela tijekom planiranja, provođenja i upravljanja digitalnom kampanjom.

Event je zatvorio Marin, ponovno predavanjem, ovog puta na temu mobilne transformacije, odnosno o važnosti prilagodbe web-stranice mobilnim uređajima.

I da, opet smo nagradili fotografiji najvičnijeg sudionika. :) U Rijeci je nagradu osvojila Lina, a Google ju je počastio Game On paketom.

Digitalna tržnica Rijeka u brojkama:
 

  • 7 moderatora
  • 5 koraka strategije digitalnog oglašavanja
  • 50 sudionika
  • 6 predavanja

Slike s Digitalne tržnice Rijeka možete vidjeti u nastavku.


Digitalna tržnica Rijeka 3
Digitalna tržnica Rijeka 4
Digitalna tržnica Rijeka 5
Digitalna tržnica Rijeka 6
Digitalna tržnica Rijeka 7
Digitalna tržnica Rijeka 8
Digitalna tržnica Rijeka 9
Digitalna tržnica Rijeka 10
Digitalna tržnica Rijeka 11
Digitalna tržnica Rijeka 12
Digitalna tržnica Rijeka 13
Digitalna tržnica Rijeka 14
Digitalna tržnica Rijeka 15
Digitalna tržnica Rijeka 16
Digitalna tržnica Rijeka 17
Digitalna tržnica Rijeka 18
Digitalna tržnica Rijeka 19
Digitalna tržnica Rijeka 20
Digitalna tržnica Rijeka 21
Digitalna tržnica Rijeka 22
 

Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer