Česta pitanja

Društvene mreže

Kako dodati osobu za admina Facebook page-a?Bez obzira na to upravljate li stranicom brenda ili osobnom stranicom na Facebooku, ponekad vam je potreban tim ljudi koji može uređivati ​​i objavljivati ​​sadržaj, pregledavati informacije o vašim pratiteljima i još mnogo toga. Evo kako dodati dodatnu osobu za admina Facebook page-a:
 
    
  1. Otvorite svoju Facebook stranicu. Na izborniku s lijeve bočne trake pomaknite se prema dolje i kliknite na ‘Postavke’.
  2. 
  3. Otvorit će se ‘Page settings’, a pomaknete li se prema dolje, ponovno po lijevoj bočnoj traci, naći ćete ‘Page roles’ - kliknite na njih.
  4. 
  5. U izborniku s desne strane ponudit će vam se ‘Assign a New Page Role’. Ovdje upišete ime osobe kojoj želite dati ulogu admina. Potom u padajućem izborniku desno odaberete opciju ‘Admin’ i kliknete ‘Add’.
  6. 
  7. Facebook će vas tražiti da ponovno unesete lozinku kako bi bio siguran da to uistinu vi mijenjate postavke, a nakon toga će pored imena te osobe pisati ‘pending’ sve dok ona ne prihvati svoju novu ulogu.
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer