Česta pitanja

Google Ads

Kako iskoristiti Google AdWords promotivni kupon?

Google AdWords promotivni kupon naziva se još i vaučer ili kod, a nudi bonus na računu oglašivača. Kako iskoristiti Google AdWords promotivni kupon? Ukratko ćemo Vas provesti kroz cijeli postupak. Najprije kliknete na ikonu zupčanika i odaberete Naplata. Tamo ćete na stranici upravljanja promotivnim kuponima (kodovima) unijeti promotivni kupon na svoj račun. Važno je da kupon unesete prije nego što istekne rok njegove valjanosti jer nakon tog roka kupon više neće vrijediti. Kada unesete kupon na svoj račun ako odmah ne vidite bonus, neka vas to ne zabrinjava, najkasnije za 5 radnih dana bonus će se prikazati. Zatim, unesite vremenski period u kojem se kupon mora iskoristiti kao što je to navedeno na kuponu.

Dakle, za unos koda morate biti prijavljeni na svom Adwords računu, nakon toga kliknete na ikonu zupčanika i odaberete Naplata i Postavke naplate. Sljedeći korak je da odaberete zemlju adrese tvrtke nakon toga kliknete Nastavi. Nakon što unesete potrebne podatke o tvrtki kliknete dalje Nastavi i tada vam se nudi da izaberete vrstu i oblik plaćanja. Na tom mjestu unesite svoj promotivni kod pri dnu stranice i to na mjestu gdje piše Unesite ga ovdje. Nakon što ste unijeli kupon kliknite Nastavi. I zadnji korak je da kliknete Pošalji i arhiviraj.

To je ukratko postupak kako iskoristiti Google AdWords promotivni kupon, koji najčešće dobivaju novi oglašivači s novim računima. Google AdWords promotivni kupon ne možete zatražiti.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer