Česta pitanja

Društvene mreže

Kako pogledati Instagram feed bez preporučenih objava?

Sigurno ste primjetili unazad nekoliko mjeseci kako vam se u feed-u često pojavljuju preporučene objave profila koje ne pratite. Instagram će preporuke odabrati na temelju profila koje pratite, s kojima ste prethodno komunicirali ili pak na temelju vaših interesa.

 

Većina korisnika nije oduševljena tom promjenom te samo želi stari pregled nazad. Postoji dobra vijest za sve njih, a posebice one koji se još uvijek nisu oprostili s kronološkim pregledom newsfeed-a. Iako se sugestije ne mogu isključiti, možete ih isfiltrirati. 

 

Sve što trebate je dodirnuti (ili kliknuti, ako ste na računalu) logotip Instagrama kako bi se pojavio padajući izbornik. Iz njega odaberite želite li vidjeti objave profila koje pratite ili još uže, profila koje ste označili kao favorite. U ovim feed-ovima neće se prikazivati prijedlozi niti profili koje ne pratite, a objave će biti poredane kronološki.

 

Valja napomenuti i ako tražite način kako potpuno isključiti preporuke, nećete ga pronaći jer takva opcija trenutno ne postoji.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer