Česta pitanja

Optimizacija za tražilice

Kako postići prvo mjesto na tražilici?

Kako biti prvi na tražilici pitanje je koje zanima mnoge online oglašivače. Danas je na Internetu prisutna velika konkurencija te više nije dovoljno samo izraditi web stranicu i biti prisutan online. Mnogi oglašivači moraju utrošiti mnogo financijskih sredstava i vremena kako bi uspjeli dominirati tražilicama te dovesti potencijalne klijente u svoje online poslovanje.

Jedan od načina za pokušavanje preuzimanja vodstva je korištenje plaćenih oglasa, od kojih su najpoznatiji Google AdWords oglasi. Pomoću ovakvih oglasa postoji mogućnost oglašavanja na temelju ključnih riječi koje korisnici upisuju u tražilicu. Ukoliko su riječi vezane uz vaše poslovanje, a vi ih koristite u svojim oglasima, oglas će se prikazati korisniku. Naravno, prikazivanje oglasa na prvom mjestu ovisi i o drugim čimbenicima: cijeni po kliku, kvaliteti oglasa itd.

Također, bitno je spomenuti i organsko pretraživanje. Ovdje je između ostalog važno imati kvalitetan sadržaj na web stranici sa uključenim ključnim riječima, a u tome vam svakako može pomoći SEO optimizacija. Dakle, preduvjet za prvo mjesto je kvalitetniji i bolji sadržaj od konkurencije uz primjenu niza drugih tehničkih stvari. Više o navedenome možete saznati u Arboni gdje će vam naši stručnjaci detaljnije objasniti cjelokupni proces.
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer