Česta pitanja

Internet marketing

Koja je cijena izrade newslettera?

Oglašavanje putem interneta sve je popularnije, a jedan od načina oglašavanja putem interneta je e-mail marketing, odnosno marketing putem newslettera. Ta vrsta marketinga zove se Permission Markting (marketnig na osnovu date dozvole) jer se radi o direktnoj komunikaciji s potencijalnim klijentom nakon što je dobiveno odobrenje za slanje newslettera na njegovu e-mail adresu. Ako imate svoju web stranicu, putem web stranice možete omogućiti potencijalnim klijentima da se prijave na listu za dobivanje newslettera. Prednosti ove vrste marketinga su sljedeće: direktni pristup potencijalnom klijentu, brza priprema newslettera, ciljana publika, niski troškovi.

Međutim, koja je cijena izrade newslettera? Cijena izrade newslettera ovisi o tome na kojoj platformi želite da newsletter bude napravljen, kolika je baza e-mail adresa i šalju li se newsletteri svaki dan, tjedno, mjesečno i slično. Postoje određena pravila za izradu sustava za newsletter kako vaši mailovi ne bi završili u neželjenoj pošti ili čak da vaša web stranica ne ostane suspendirana.

Ako ste zainteresirani javite nam se i mi ćemo vam poslati ponudu u kojoj ćemo navesti cijenu izrade newslettera te sustava za slanje newslettera.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer