Česta pitanja

Optimizacija za tražilice

Koja je cijena SEO optimizacije?

Svaka SEO optimizacija web stranice je specifična i svaka se radi na drugačiji način, pa je prema tome teško unaprijed odrediti SEO cijenu. No, uz pomoć kratke analize klijentu se može preporučiti određeni SEO paket usluga, a ovisno o tome što paket sadrži i koliko će vremena biti potrebno da se kvalitetno odradi optimizacija stranice, unaprijed je definirana cijena. Je li SEO optimizacija uspješna vidi se iz rezultata tek za nekoliko tjedana ili čak mjeseci, a teško je unaprijed vidjeti i hoće li rezultat biti zadovoljavajući. Trudimo se maksimalno udovoljiti klijentu, ali i SEO pravilima, to iziskuje dodatan angažman i veću cijenu, ali rezultat koji se na kraju postiže najbitniji je kako za nas tako i za klijenta.

Cijena SEO usluga određuje se na osnovu veličine projekta, što je projekt optimizacije složeniji i veći to će i cijena biti veća. Kompleksnost projekta određuje se na osnovu konkurencije ključnih riječi na Google tražilici, jer što je konkurencija veća teže je doći do dobrih rezulata. Optimizacija web stranica za tražilice novija je usluga koja se nudi, pa još uvijek nisu konačno definirani strandardi, stoga je svaki projekt jedinstven i snosi određene odgovornosti, zahtjeve, vrijeme odrade i cijenu. U cijenu je prilikom svake optimizacije uključeno vrijeme i ostali resursi koje je potrebno uložiti da bi se postigli željeni rezultati na zadovoljstvo SEO stručnjaka i samog klijenta.

U svakom pogledu pokazuje se da je SEO optimizacija web stranice najisplativije ulaganje u internet marketing. Ovakva promocija zahtjeva veća početna ulaganja, ali postiže trajnije rezultate koji su dugoročno isplativiji.  

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer