Marketing za Božić i blagdane

Kako voditi marketinške kampanje za Božič i blagdane

Prijavi se i preuzmi
Vodite li online marketinške kampanje već dulje vrijeme? Možete se nazvati stručnjakom? A možda ste jedan od onih koji su tek uplovili u svijet online marketinga.
Sve u svemu, vjerojatno shvaćate da se za Božić mijenjaju skoro sva naučena pravila marketinškoga svijeta. Ne počnete li se pripremati na vrijeme, jao vama!
Zato besplatno preuzmite naš e-book i dopustite nam da vam damo nekoliko korisnih smjernica, savjeta i strategija koje smo naučili iz dugogodišnjeg iskustva!
 

Što ćete naučiti?

Priprema web stranice

Pripremite web stranicu za pojačani online promet! Neke od stvari na koje bi morali baciti oko su vrijeme učitavanja stranice, složenost checkout procesa i najava posebnih akcija za Božić i blagdane.
 

Google Ads oglašavanje

Što raditi s ključnim riječima?Ostaju iste ili je potrebno dodati i akutalne ključne riječi? Koliki budžet je potreban? Treba li proširiti Search oglase?
 

Društvene mreže

Morate li za božićne blagdane, dane kada počinju rasprodaje, biti na svim mrežama? Objavljivati isključivo promocije ili i drugi sadržaj koji će publiku potaknuti na akciju?
 

Email Marketing

Što ako nemate mailing listu? Kako se istaknuti u online sandučićima? Zašto su bitni naslovi newslettera?


Pametno i strateški pripremite online promocije kako bi se uspjeli istaknuti od konkurencije.

Božićni blagdani su vrijeme koje pruža mnogo kreativnih mogućnosti za komunikaciju s klijentima i kupcima. Preuzmite naš e-book i krenimo zajedno u osvajanje online tržišta!

Prijavi se i preuzmi
Elena Majer