Marketing za Božić i blagdane

Kako voditi marketinške kampanje za Božič i blagdane

Vodite li online marketinške kampanje već dulje vrijeme? Možete se nazvati stručnjakom? A možda ste jedan od onih koji su tek uplovili u svijet online marketinga.

Sve u svemu, vjerojatno shvaćate da se za Božić mijenjaju skoro sva naučena pravila marketinškoga svijeta. Ne počnete li se pripremati na vrijeme, jao vama!

Zato besplatno preuzmite naš e-book i dopustite nam da vam damo nekoliko korisnih smjernica, savjeta i strategija koje smo naučili iz dugogodišnjeg iskustva!

 

Što ćete naučiti?

Priprema web stranice

Pripremite web stranicu za pojačani online promet! Neke od stvari na koje bi morali baciti oko su vrijeme učitavanja stranice, složenost checkout procesa i najava posebnih akcija za Božić i blagdane.

Google Ads oglašavanje

Što raditi s ključnim riječima? Ostaju iste? Moramo li se oglašavati i na riječi "Božić", "blagdani"? Koliki budžet je potreban? Moramo li proširiti Search oglase?

Društvene mreže

Morate li za vrijeme blagdana biti na svim mrežama? Što uopće objavljivati? Samo promocije ili i zabavni sadržaj koji će publiku potaknuti na interakciju?

Email Marketing

U strategiju uključite i email marketing koji u smislu povećanja profita može biti mnogo uspješniji od ostalih kanala. Stvorite osjećaj hitnosti i iščekivanja.

Pametno i strateški pripremite online promocije kako bi se uspjeli istaknuti od konkurencije

Blagdani su vrijeme kada svi dobijemo shopping groznicu! Upravo zato Božić pruža mnogo kreativnih mogućnosti za komunikaciju s klijentima i kupcima.

Preuzmite naš e-book i recite blagdanskim kampanjama HO-HO-HO!
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer