Naš partner Mobis.hr ponovo osvaja nagrade

Objavljeno: 13.03.2020. | 1 minute čitanja

Na ovogodišnjoj CRO Commerce konferenciji, koja se održala 12.03., partner Mobis osvojio je nagradu za najbolji web shop u UX (User Experience) i SEO kategoriji.

Iznimno nam je drago da je naša suradnja na kontinuiranoj optimizaciji svih on-site i off-site elemenata web shopa prepoznata i od strane krajnjih korisnika ali i struke, već treću godinu za redom.

Kontinuirano analiziranje i praćenje web shopa omogućava nam da odgovorimo na zahtjeve online korisnika na vrijeme i prilagodimo se njihovim potrebama.

Google često mijenja svoja pravila, potrebno je pratiti novosti i trendove kako bi SEO optimizacija bila uspješna.

Odlično korisničko iskustvo i SEO optimizacija omogućuje korisniku nešto više osim same kupovine proizvoda, a treba imati na umu i da je zadovoljan korisnik ujedno i lojalan korisnik.

U slučaju weshopa mobis.hr moguće je uspoređivati karakteristike proizvoda što korisnicima olakšava izbor proizvoda, dok im kvalitetni i informativni opisi svakog proizvoda olakšavaju izbor. Sam proces kupovine je intuitivan i jednostavan, zbog čega se ne gubi vrijeme na nepotrebne korake. 

Želite li se i vi naći među najboljima i svojim online korisnicima osigurati odlično korisničko iskustvo, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer