Predstavljamo AdWords Auditor - besplatni alat za provjeru AdWords kampanja

Objavljeno: 16.10.2017. | 2 minute čitanja

Vođenje AdWords kampanja zahtjeva izvjesno znanje, ali i vrijeme.

Optimizacija kampanja je zahtjevan posao koji treba svakodnevno obavljati kako bi se postigla maksimalna učinkovitost iskorištenosti budžeta.

Ponekad se dogodi da korisnici baš tih dva-tri dana koja niste pregledali kampanju navale s klikovima. Budžet se potroši prije kraja perioda i u tom razdoblju vas korisnici ne mogu pronaći na webu.

S druge strane, uspjeh AdWords kampanja također ovisi i o razini znanja i iskustva osobe koja ih vodi.

Često se AdWords oglašavanje uzima zdravo za gotovo. Stječe se dojam da je dovoljno samo postaviti par grupa oglasa s jednim oglasom i par diskutabilnih ključnih riječi.

No, kako bi se maksimalno iskoristio potencijal AdWordsa, potrebno je pratiti neke ustaljene prakse koje daju najbolje rezultate.

Osobe kojima vođenje AdWords kampanje nije primarni zadatak, već ih vode paralelno uz svoj glavni posao, teško pronalaze vremena kako bi se educirali oko ovog marketinškog područja.

Zato su takve ad-hoc kampanje često nekvalitetne. Troše mnogo budžeta, a zbog svoje nekvalitete ne donose očekivane rezultate, a profitabilna akcija korisnika na kraju i izostaje.

Upravo zbog toga smo u Arboni razvili aplikaciju koja će ukazati koji elementi AdWords kampanje ne štimaju te kako ih se može poboljšati.

AdWords Auditor vam donosi rješenje za vaš problem. S njim u kratkom roku možete identificirati najveće boljke vaše AdWords kampanje te prateći upute za unaprjeđenje poboljšati cjelokupnu kvalitetu vaše prisutnosti na Googleovoj mreži.
 


ADWORDS AUDITOR


AdWords Auditor je u s biti vrlo jednostavna aplikacija.

Nakon unosa imena, prezimena, tvrtke, broja telefona i e-maila, aplikacija se poveže s AdWords računom koji se nalazi na unesenom mailu.

Za manje od jedne minute, AdWords Auditor generira osnovne podatke o vašoj kampanji te iskazuje ocjenom od 1 do 100 koliko je pojedini element kampanje dobro postavljen.

Tako možete vidjeti koliko su dobro postavljeni elementi kao što su:
 


Uzevši navedeno u obzir, AdWords Auditor vam kroz par klikova mišem generira cjeloviti izvještaj o kvaliteti AdWords kampanje i objašnjenja pojedinog elementa te nudi praktične savjete kako dići kvalitetu kampanje na novu razinu.

Nema logike da nepotrebno trošite svoj budžet na loše postavljenu i neoptimiziranu kampanju.

Besplatno testiraj svoju AdWords kampanju s AdWords Auditorom

Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer