Vaučeri za digitalizaciju

Jačanje digitalne osvještenosti i konkurentnosti

Objavljeno: 12.04.2023. | 2 minute čitanja

Vaučeri za digitalizaciju su bespovratna sredstva namijenjena za poticanje digitalnog marketinga - odnosno nabavi digitalnih alata, opreme i jačanju digitalnih vještina radi razvoja novih proizvoda, usluga i procesa.

Koji je cilj poziva i kome je namijenjen?

Cilj poziva je povećanje digitalne osviještenosti i konkurentnosti hrvatskih poduzeća. Namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima u svrhu sufinanciranja troškova digitalizacije njihovog poslovanja.

Koji vaučeri za digitalizaciju postoje?

Program vaučera obuhvaća nekoliko vrsta vaučera, a svako poduzeće ima pravo na dvije vrste vaučera, ovisno o svojim potrebama. Također, korištenje jedne vrste vaučera nije preduvjet za korištenje druge vrste vaučera.
Vaučeri su sljedeći:

  1. Vaučer za poboljšanje digitalnih vještina - iznos potpore do 9,954.21€
  2. Vaučer za izradu strategije digitalne transformacije - iznos potpore do 9,954.21€
  3. Vaučer za digitalni marketing - iznos potpore do 9,954.21€
  4. Vaučer za dijagnostiku kibernetičke otpornosti - iznos potpore do 14,599.50€
  5. Vaučer za složena digitalna rješenja - iznos potpore do 19,908.42 €

Također, sva poduzeća koja se prijave na poziv moraju odabrati pružatelja usluge iz Kataloga pružatelja usluge koji će biti objavljen na web stranici Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.Ministarstvo ovim katalogom želi poduzetnicima koji će se prijaviti na Poziv „Vaučeri za digitalizaciju“ olakšati pristup prihvatljivim pružateljima usluga te ujedno olakšati i time i ubrzati postupak dodjele vaučera. Arbona se prijavila kao pružatelj usluga za digitalni marketing. Odabir Arbone kao vašeg pružatelja usluga za digitalni marketing omogućit će vam učinkovitu promociju vašeg proizvoda ili usluge putem raznih digitalnih kanala poput društvenih mreža, Google oglašavanja, email marketing, optimizacije za tražilice (SEO) i drugo. Naš tim stručnjaka prilagođava strategiju vašem poslovanju, a sve kako bi se postigli željeni rezultati. Kako bi se uspješno prijavili za navedene vaučere, vrlo je važno pridržavati se svih procedura, kao i dostaviti potpunu i ispravnu dokumentaciju te službenu ponudu agencije. Ako želite biti sigurni da je vaša prijava ispravna, za pomoć i savjet možete se obratiti na naš e-mail: info@arbona-agency.com ili na telefon 099 2087 404.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer