Česta pitanja

Internet marketing

Zašto je bolje koristiti Internet oglašavanje nego ostale oblike oglašavanja?

Treba li oglašavati putem interneta ili izabrati ostale oblike oglašavanja? Naš odgovor na to pitanje je oglašavanje putem interneta.

Zašto je bolje koristiti internet oglašavanje nego koristiti ostale oblike oglašavanja? Danas gotovo ne postoji nitko tko se bavi nekom djelatnošću, a da nije prisutan na internetu. Stoga ako još uvijek nemate svoju web stranicu vrijeme je da je pokrenete. Upravo vaša web stranica može biti vaš glavni oglas na internetu. Postoje različiti načini oglašavanja na internetu, primjerice SEO, e-mail oglašavanje, AdWords oglašavanje, oglašavanje putem društvenih mreža i tako dalje.

Prvi korak u internetskom oglašavanju je dobra optimizacija web stranice jer dobro optimiziranu web stranicu tražilice će prepoznati i dobro pozicionirati. Postojanje vaše web stranice na internetu vaša je reklama.

Još jednu prednost internet oglašavanju dajemo i u usporedbi s cijenama u odnosu na "klasični marketing". Osim web stranice na internetu možete koristiti i različite plaćene oglase. Postavljanje plaćenih kampanja na društvenim mrežama ili Adwordsu omogućuje Vam da sami određujete koliko dnevno želite potrošiti za određenu kampanju. Prednost internet oglašavanja pred ostalim oblicima oglašavanja je i ta da se vaši oglasi prikazuju ciljanim skupinama ljudi prema dobi, spolu, lokaciji, interesima i tako dalje. Također, i vaša prisutnost na društvenim mrežama vaša je reklama.

U današnje vrijeme prednost svakako dajemo internet oglašavanju jer gotovo ne postoji osoba koja nema pristup internetu i nema djelatnosti koja ne predstavlja svoj posao putem interneta.
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer