Česta pitanja

Google Ads

Zašto mi je potrebno Google Adwords oglašavanje?

Dvoumite se oko postavljanja Google Adwords oglašavanja i vjerojatno si postavljate različita pitanja. Treba li mi uopće Google Adwords oglašavanje? Zašto mi je potrebno Google Adwords oglašavanje? Što ću dobiti tim načinom oglašavanja? Google Adwords oglašavanje omogućava vam da privućete nove posjetitelje na vašu web stranicu, ostvarite više konverzija, povećate zaradu putem vaše web stranice, zadržite posjetitelje na vašoj web stranici.

Google Adwords oglašavanje vam omogućuje da sami kontrolirate troškove oglašavanja na dnevnoj razini, određujete koliko novca u kojem vremenskom periodu želite potrošiti, određujete ciljanu publiku kojoj želite da se vaš oglas prikazuje, na kojim jezicima i u kojim državama da se vaš oglas prikazuje.

Osnovne prednosti Google Adwords oglašavanja su u tome da vi možete kreirati oglase s točno određenim ključnim riječima. Broj oglasa i ključnih riječi koji ćete pripremiti je neograničen te se ne naplaćuje prikazivanje oglasa već samo klik na oglas. Ciljano možete odrediti na kojim stranicama želite da se pojavljuje vaš oglas, tko je ciljana publika, koliki je dnevni budžet.

Google Adwords oglašavanje potrebno je svima koji žele privući nove posjetitelje na svoju web stranicu, ostvariti veću prodaju, odnosno učiniti svoju web stranicu profitabilnom.  

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer