Česta pitanja

Google Data Studio

Google Data Studio - cijena i troškovi

Koliko košta Google Data Studio? Ovo pitanje je često među potencijalnim korisnicima ovog alata. Iako se korištenje Google Data Studia plaćalo do 01.02.2017., nakon ovog datuma svi korisnici imaju besplatnu priliku za upotrebu navedenog alata te cijena više ne predstavlja prepreku za početak upotrebe Google Data Studio izvještaja.

No, također, do sada je bila dostupna Free Beta verzija u kojoj su korisnici mogli isprobati kako Data Studio funkcionira, a broj izvještaja je bio ograničen na njih pet.

Pristup Google Data Studiu možete zatražiti na datastudio.google.com. Ondje također možete pregledati primjere izvještaja izrađenih u Data Studiu.

Budući da je sada Google Data Studio besplatan alat, mnogo korisnika ima priliku isprobati izradu kreativnih izvještaja sa korištenjem podataka iz svih vrsta baza podataka koje su im dostupne.

Svakako se isplati koristiti ovaj besplatan alat za izradu izvještaja. Data Studio izvještaj često nazivaju i "Visual Report" budući da su podaci prikazani na vizualno privlačan način sa elementima koji ističu najbitnije podatke te ukazuju na važne informacije.

No, to nije najbitnija prednost. Mogućnost korištenja podataka iz raznih baza podataka, a u istom izvještaju bitni je čimbenik sve većeg korištenja ovog alata od strane marketinških stručnjaka, poduzetnika i pojedinaca.

Organizacija podataka na način koji odgovara vama i vašem timu je svakako bitna stavka ako koristite ovaj alat. Također, Google Data Studio pruža vam mogućnost dijeljenja izvještaja sa vašim timom ili klijentima.

Mnoge su prednosti Google Data Studio izvještavanja. Upotreba raznih filtera, elemenata, korištenje podataka iz raznih izvora, brzo i efikasno dijeljenje podataka razlog su da počnete koristiti Google Data Studio već danas.

Besplatan pristup alatu mogući je od 02.02.2017., stoga iskoristite navedene prednosti i stvarajte kreativna rješenja za vama bitne podatke bez ikakvih dodatnih troškova.

Screen Shot 2017-02-01 at 9.01.07 AM.png

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer