Google Premier Partneri u 2024. godini

Prednosti suradnje s Google-om

Objavljeno: 28.02.2024. | 2 minute čitanja

Ove godine dobili smo status Google Premier Partnera, svrstavajući se time među top 3% digitalnih agencija. Ovaj status odražava visoku kvalitetu rada, inovativnost i ostvarivanje značajnih rezultata za naše klijente kroz cijelu prošlu godinu.


Što točno znači biti Google Premier Partner?


Biti proglašen Google Premier Partnerom nije samo titula; to je priznanje stručnosti, pouzdanosti i visokokvalitetnih rezultata koje agencija pruža svojim klijentima. Google Premier Partner status dodjeljuje se agencijama koje su pokazale odlične performanse u upravljanju kampanjama na Google Ads platformi, ostvarujući značajne rezultate za svoje klijente, uključujući rast prometa, konverzija i ROI.


Što to znači za naše klijente?

  • Pristup naprednim alatima i tehnologijama: Kao Premier Partner, Arbona ima pristup najnovijim Googleovim alatima, beta verzijama i tehnologijama prije nego što postanu široko dostupni. To omogućuje našim klijentima prednost ispred konkurencije, implementirajući inovacije prije ostalih.
  • Stručnost i specijalizirane usluge: Certificirani stručnjaci u Arboni prolaze kroz redovitu edukaciju i certifikaciju, osiguravajući da smo uvijek u korak s najnovijim trendovima i najboljim praksama u digitalnom marketingu. Ovo znanje i stručnost direktno se primjenjuju na kampanje naših klijenata, optimizirajući ih za maksimalne rezultate.
  • Personalizirana podrška od Googlea: Kao Premier Partner, Arbona ima dodijeljenog predstavnika u Googleu koji pruža personaliziranu podršku, savjete za optimizaciju i pomoć u rješavanju problema, što znači brže i efikasnije upravljanje kampanjama za naše klijente.


Kriteriji za stjecanje Google Premier Partner statusa


Da bismo ostvarili i zadržali status Google Premier Partnera, morali smo zadovoljiti stroge kriterije koje Google postavlja. Neki od ključnih kriterija uključuju:

  • Performanse kampanja: Morali smo dokazati sposobnost generiranja značajnog rasta i ROI za naše klijente kroz Google Ads kampanje.
  • Potrošnja na oglašavanje: Iskazivali smo visoku razinu aktivnosti na Google Ads platformi, upravljajući značajnim budžetima oglašavanja koji odražavaju našu sposobnost i povjerenje koje klijenti imaju u nas.
  • Certifikacije: Naš tim stručnjaka redovito prolazi kroz Google Ads certifikacijske programe, potvrđujući našu ekspertizu u različitim aspektima digitalnog oglašavanja.


Status Google Premier Partnera nije samo simbol stručnosti i pouzdanosti, već i obećanje našim klijentima da rade s agencijom koja je predana postizanju izvanrednih rezultata. Ovo priznanje omogućuje nam da pružimo našim klijentima jedinstvene mogućnosti, inovativne strategije i napredne digitalne marketinške usluge koje postavljaju temelje za njihov uspjeh u digitalnom prostoru. Zahvaljujemo svim našim klijentima i partnerima na povjerenju i podršci koja nam omogućava da postignemo i nadmašimo ove visoke standarde.

Elena Majer