Što smo sve postigli u 2022. godini

Objavljeno: 15.12.2022. | 1 minute čitanja

Još jedna godina je na izmaku, a to znači da je došlo vrijeme da podvučemo crtu i osvrnemo se na postignute rezultate. U ovu godinu zakoračili smo ambiciozno i puni motivacije, a kako smo visoko postavili ciljeve, znali smo da će biti izazovno!

U novom, hibridnom okruženju, stvarali smo odlične kampanje i postizali fenomenalne rezultate, no radili smo i na sebi. Ovo je još jedna godina ispunjena mnogim novim zadovoljnim klijentima, poslovnim uspjesima i osobnim razvojem Arbona majstora.

Održali smo dva meetupa pod nazivom "Digital Happy Hour", jedan na temu aktualnog Google Analytics 4 a drugi na temu društvenih mreža, održali smo dvije online Arbona akademije digitalnog marketinga i jednu uživo, u našem zagrebačkom uredu. I ove godine smo postigli najvišu razinu partnerstva s Googleom pa smo i dalje Google Premier Partner

Odabrani smo za jedinog Mailchimp partnera u Hrvatskoj, održali Google Analytics 4 radionicu, naši stručnjaci se među prvima u svijetu certificirali za Google Analytics 4, a od nedavno imamo i Digital Championa, koji je Privacy, Retail and Video solutions Expert. I to su samo neki od uspjeha! Provjerite naših proteklih godinu dana u infografici!

 

 

Infografika postignuća u 2022. godini

Podijeli na:
Elena Majer