Vaša kontakt osoba

Andrej Tonković
andrej.tonkovic@arbona.hr
+385 99 2087 404

Arbona u Googleplexu i na Googleovom Partner Summitu u Kaliforniji

Objavljeno 5.12.2018 13:21:48
Arbona u Googleplexu i na Googleovom Partner Summitu u Kaliforniji
Bili smo ondje 2014. godine.

Bili smo ondje 2017. godine.

Bili smo ondje 2018. godine.

Gdje? U San Franciscu! 

Tamo smo 2014. godine bili povodom velike pobjede Google Partners All Stars natjecanjazatim 2017. godine na globalnoj Google Analytics konferenciji, a ovog smo puta sudjelovali na Google Marketing Platform Partner Summitu 2018 za Google Analytics partner agencije.

Google Summit

Google konferencija, San Francisco i Arbona: kratki review

Google Marketing Platform Partner Summit 2018 je trajao od 31.10. do 1.11.2018. godine (taman za Halloween).

Putovanje je bilo odlično! U avionu smo imali nešto što je sličilo internetu pa smo uspjeli poslati koji e-mail, dok smo u ostatku putovanja uživali u hrani i tišini! Da... uživali sve do kada nismo izašli iz aviona i shvatili da smo otišli 8 sati unatrag! 

Da, da! Kad je u Lijepoj Našoj oko 14:00 sati, tamo je jedva 5 sati ujutro. A za e-mailove nitko ne pita! Redovito su dolazili od ponoći pa sve do jutra tako da je Arbonin tim postao noćna ptica :)

Organizator eventa bio je The Google Marketing Platform Partner Team, a na sam event su bile pozvane Google Analytics Partner agencije iz cijelog svijeta. Mi smo za Arbonine predstavnike odabrali Daria i Sandra koji se nisu nešto pretjerano bunili ;)

Googleplex i Arbona


Sama predavanja su bila odlična! Informativna, poučna, bogata radionicama koje smo jedva dočekali jer Googleova predavanja nisu jedna od onih na kojima provodite vrijeme zijevajući i gledajući na sat. Zapravo, gledate na sat u nadi da još nije gotovo!

Sve u svemu, ovogodišnja Googleova Analytics konferencija nije razočarala u ni u kojem segmentuNa konferenciju je stiglo mnogo Analytics stručnjaka i Google Partnera koji su i međusobno izmjenjivali iskustva. 

Slušala su se predavanja iz područja kao što su mjerenja, integracija, oglašavanja, izvještavanja...

Demo paviljon prepun Google stručnjaka

Daria i Sandra je posebno oduševio Demo paviljon u kojem se održavala demonstracija Googleovih ključnih proizvoda i integracija. Tamo su imali priliku pričati s Google product managerima i developerima te se upoznati s ostalim agencijama i dijeliti iskustva. Između ostalog su testirali nove mogućnosti marketing platforma.

Mountain View te posjet Googleplexu i Facebook Campusu

Dio ovog poslovnog putovanja je bio i posjet Googleplexu - sjedištu Googlea! Osim što Googleplex samom pojavom ostavlja posjetitelje bez daha, tek prava magija krije se unutar zidova.

Uz Googleplex, Sandro i Dario su posjetili jednako fascinantan Facebook Campus koji se nalazi u neposrednoj blizi Googleplexa, u srcu Silicijske doline.

Facebook Campus i Arbona
Nadamo se da će ubuduće biti još više sličnih poslovnih putovanja jer to su doživljaji koji se ne mogu lako opisati. 

 
  • Google Partner
  • Google Street View
  • AdWords certified partner
  • Analytics certified partner
  • AdWords qualified individual
  • Analytics qualified individual
  • AdWords qualified professional
  • Google All Stars winners
  • Bing ads Accredited professional
  • MailChimp experts