Arbona i dalje jedini Mailchimp Pro partner u Hrvatskoj

Bolji rezultati e-mail kampanja

Objavljeno: 11.04.2024. | 2 minute čitanja

Čestitka Mailchimpa za dostizanje statusa Pro Partner
Arbona je ponovno zaslužila status Mailchimp Pro Partnera i još uvijek jedini u Hrvatskoj nosimo tu titulu u trenutku objave ovog bloga!

Status Mailchimp Pro Partnera pruža nam brojne prednosti, uključujući izravan pristup savjetima od Mailchimp Partner Success menadžera za poboljšanje rezultata e-mail kampanja, kao i brzu podršku za rješavanje bilo kakvih problema s Mailchimp računima.

Iako ste već vjerojatno upoznati, u daljnjem tekstu ćemo vam pobliže objasniti što je Mailchimp, kolika je vrijednost newslettera, te prednosti koje proizlaze iz našeg statusa Mailchimp Pro Partnera.


Što predstavlja Mailchimp?

Mailchimp prednjači kao vodeća platforma za automatizaciju marketinga i upravljanje e-mail kampanjama, uključujući kreiranje, distribuciju i analizu newslettera. Osim toga, nudi i dodatne opcije za marketing putem društvenih mreža i izradu web stranica. Iz našeg iskustva, Mailchimp se izdvojio kao optimalno rješenje za e-mail marketing, zbog čega ga redovito koristimo kako za Arbonine potrebe tako i za potrebe naših klijenata.


Je li era newslettera završila?

Definitivno možemo reći da nije. Ako je newsletter dobro osmišljen s ciljem prodaje, skoro je sigurno da će doprinijeti povećanju prodajnih rezultata. Rezultati, naravno, ovise i o ponudi klijenta te kvaliteti baze pretplatnika. Na primjer, ako su cijene proizvoda znatno više u odnosu na konkurenciju, rezultati možda neće biti impresivni. Međutim, ukoliko webshop nudi razumne cijene, uz povremene popuste, promo kodove i besplatnu dostavu, postizanje dobrih rezultata je gotovo zagarantirano. Važan faktor je i kvaliteta baze pretplatnika koja bi trebala sadržavati osobe koje su istinski zainteresirane za ponudu klijenta, a koje su se prijavile na newsletter dobrovoljno. Izgradnja takve baze je kontinuirani proces i izuzetno važan za uspjeh newsletter kampanja.


Možemo li sami kreirati newslettere?

Iako Mailchimp i slične platforme omogućavaju svakome da samostalno izrađuje newslettere, za kvalitetnu pripremu potrebna je specifična kombinacija dizajnerskih i copywriting vještina, kao i strateških odluka vezanih za učestalost i vrijeme slanja kako bi se potaknulo čitatelje na akciju. Upravo iz tog razloga, za brze i efikasne rezultate, suradnja s iskusnom agencijom poput naše može biti ključna.

Za više informacija o našim uslugama e-mail marketinga, slobodno nas kontaktirate.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer