Arbona među 3% najboljih Google partnera

Objavljeno: 03.02.2022. | 1 minute čitanja

Google je i ove godine prepoznao postignuća najučinkovitijih svjetskih tvrtki iz područja digitalnog marketinga dodjelom statusa Premier Partner, a ponosni smo objaviti da je Arbona postala jedna od njih. Premier Partner najviša je razina partnerstva koje se može ostvariti s tehnološkim gigantom te svega 3% agencija koje su u partnerskom odnosu s Google-om uspijeva u postizanju tog visokog statusa.

“Čestitamo našim Premier Partnerima na činjenici da su odabrani u top 3% Google Partnera u Hrvatskoj. Ove tvrtke istaknule su se visokom razinom poznavanja Google-ovih usluga, razvojem novih odnosa s klijentima te posvećenosti rastu i razvoju svojih klijenata. Radujemo se pružanju podrške našim partnerima u daljnjem radu s njihovim klijentima.” izjavio je Davang Shah, Senior Director Google Ads Marketinga. 

Osim kao potvrda kvalitete i učinkovitosti našeg rada, status Premier Partner donosi brojne prednosti za Arbonu i naše klijente. Neki od njih su: 
 

Beta verzije

Pristup najnovijim alatima digitalnog marketinga prije svih ostalih tvrtki.
 

Uvid u trendove 

Pristup mjesečnim izvještajima Google-a o najnovijim trendovima industrije i ponašanja potrošača.
 

Napredna Google Ads podrška

Pristup naprednoj podršci za sva pitanja oglašavanja na Google-u 24 sata dnevno za brzo i učinkovito rješavanje svih problema klijenata.   
 

Ekskluzivni događaji 

Pristup ekskluzivnim događajima, poput okruglih stolova sa svjetskim Google liderima, druženja i diskusija s drugim Premier Partnerima i ostalim prilikama za učenje od najuspješnijih pojedinaca i tvrtki iz područja digitalnog marketinga. 


Ove prednosti svakako znače puno za nastavak poslovanja u 2022. te će, na obostrano zadovoljstvo, omogućiti pružanje još više razine usluge svim našim klijentima. 

 

Podijeli na:
Elena Majer