Arbonini stručnjaci među prvima stekli Google Analytics 4 certifikat!

Objavljeno: 18.08.2022. | 1 minute čitanja

Arbona stručnjaci u svojoj kolekciji sada imaju još jedan, Google Analytics 4 certifikat! Certifikacija za GA4 dostupna je od jučer, 16. kolovoza, a naši eksperti položili su ga među prvima u svijetu! Novostečeni certifikat potvrđuje dubinsko razumijevanje najnovije verzije ovog važnog alata i svih promjena koje on donosi. 

Screenshot certifikata Google Analytics 4

 

Što je Google Analytics 4?

Inače, Google je najavio tranziciju s Universal Analytics na Google Analytics 4, što će imati utjecaj na velik broj stranica koje će morati prijeći na novu verziju ovog alata za praćenje i mjerenje uspješnosti web stranice.

Razlika između nove i stare verzije je mnogo, a one glavne su što funkcionira na više platformi, ne oslanja se na kolačiće i koristi model mjerenja podataka baziran na događajima. 


Za više informacija i savjeta o korištenju Google Analyticsa 4, prijavite se na naš novi GA4 newsletter putem kojeg ćemo vas obavještavati o aktualnostima vezanim uz jedan od najvažnijih alata za digitalni marketing.


Arbonini stručnjaci koriste Google Analytics 4 još od prvog dana kada je postao dostupan, pa svakako možete računati na našu pomoć oko postavljanja Google Analytics 4 ili prelaska na novu generaciju. Osim GA4, naši zaposlenici posjeduju cijeli niz certifikata iz područja digitalnog marketinga koji dodatno potvrđuju njihovo bogato znanje i iskustvo. Ako i vi želite pouzdanog partnera za isporuku rezultata, javite nam se još danas!
 

Podijeli na:
Elena Majer