Pridružite nam se na Google Analytics 4 radionici!

Objavljeno: 04.05.2022. | 1 minute čitanja

Kao što smo nedavno pisali na blogu, bliži se trenutak kada će svi računi morati bitI prebačeni s Universal Analyticsa na novi Google Analytics 4. Obje verzije trenutno koegzistiraju i potpuno su funkcionalne, ali samo do 1. srpnja 2023., kada će Universal Analytics prestati procesuirati nove klikove. 

Iz Google-a preporučuju da se prelazak na Analytics 4 učini čim prije, jer je novom sustavu potrebno određeno vrijeme kako bi uspio prikupiti konkretnu bazu povijesnih podataka nužnu za njegovo ispravno funkcioniranje.  

Kako bismo vam olakšali ovu tranziciju te vam približili novo sučelje i njegove funkcionalnosti, pripremili smo Google Analytics 4 online radionicu


100% online interaktivna radionica održava se 18., 19., 23., 24. i 25.5. između 15 i 17 sati.  
 

PROGRAM RADIONICE

U ukupno 10 sati radionice proći ćemo sve što je potrebno kako biste novi Google Analytics dočekali spremni: 

🔺 izrada Google Analytics 4 računa
🔺 korištenje Google Tag Managera za slanje podataka u GA4
🔺 prilagodba i podešavanje GA4 za vaše specifične potrebe
🔺 čitanje i interpretacija podataka vašeg web projekta.
 

PREDAVAČ

Na radionici ćete biti u sigurnim rukama jer smo osigurali fantastičnog predavača! Marin Zenić, Arbonin Google Analytics Senior Expert, ima više od 10 godina iskustva u digitalnom marketingu i certificirani je Google partner još od 2014. godine.  
 

PRIJAVE

Prijave za radionicu otvorene su do 15.5.2022., a preporučujemo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme jer je broj sudionika ograničen. Više detalja o radionici, kao i obrazac za prijavu potražite na linku niže:

 
Elena Majer