Zavirite u naš novi zagrebački ured!

Objavljeno: 16.03.2022. | 3 minute čitanja



Od svog osnutka 2011. do danas, Arbona je prošla velik put. Polako, ali sigurno, tim je postajao sve brojniji, a paralelno s time otvarali smo i nove urede, pa se tako danas nalazimo u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci i Beogradu. 

Naš stari zagrebački ured je postao pretijesan za rastuću ekipu, pa je došlo vrijeme da to promijenimo. Ostali smo na istoj adresi (čak i na istom katu), gdje nam se u pravo vrijeme otvorila prilika za preseljenje u značajno veći prostor. Iako se naše preseljenje odvilo krajem 2021., sada smo uhvatili malo vremena da naš novi, divni ured podijelimo sa svima. 
 

Moderno uređeni novi Arbona ured u Zagrebu


Osnovna ideja iza projekta bila je stvoriti funkcionalan, prostran i prozračan ured s puno prirodnog svjetla, koji će biti maksimalno ugodan za naš tim i klijente. 

Na 230m² smjestili smo 18 radnih mjesta, 2 sobe za sastanke, kuhinju, blagovaonicu, kao i lounge kutak. Moderan interijer, vrhunska tehnologija, udoban namještaj i puno biljaka neka su od glavnih obilježja novog ureda.

Na samom ulazu u ured nalazi se naša vrijedna ekipa za administraciju, pokraj koje se nalazi velika konferencijska soba - glavno mjesto za interne sastanke, brainstormove i sastanke s klijentima. Staklene stijene, ekstra-udobni namještaj u crvenoj boji i vrhunska tehnološka oprema bile su glavne želje za uređenje ovog dijela ureda. 
 

Konferencijska soba Arbone u Zagrebu - dobro opremljen prostor za sastanke


U open-space dijelu ureda nalazi se većina radnih jedinica za našu ekipu za performance marketing, SEO, sales i content marketing. U ovom dijelu prostora provodi se najviše vremena pa je udobnost bila apsolutni prioritet. Vrhunske ergonomske stolice, prostrani stolovi, puno sobnog bilja i prirodnog svjetla neki su od aduta prostora u kojem boravi većina zagrebačkog Arbona tima. 


Moderno dizajniran open space Arbona ured u Zagrebu
Prostran i moderno uređen Arbona ured u Zagrebu

Iz ovog dijela ureda ulazi se u drugu konferencijsku sobu, još tri manja ureda za Arbonin menadžment, kao i lounge dio ureda. Zbog potrebe za učestalim sastancima i edukacijama, druga soba za sastanke bila je jedan od uvjeta za novi prostor. 


Konferencijska soba Arbone u Zagrebu
Detalji Arbona ureda u Zagrebu

Za kraj ove virtualne šetnje kroz ured ostavili smo nama najdraži dio - 2 stress-free zone. Lounge kutak osmišljen je kao mjesto za predah tijekom dana i nakon posla, a svijetla blagovaonica glavno je mjesto zajedničkih druženja, ručkova, proslava rođendana i pokojeg usputnog internog sastanka.

Lounge zona i blagovaonica Arbone u uredu u Zagrebu
Nakon puno razmišljanja, truda i energije uloženih u ovaj projekt, možemo reći kako smo iznimno ponosni na finalni rezultat. Vjerujemo kako će novi ambijent biti poticaj za naš daljnji rast i ostvarivanje još boljih rezultata. 

Bacite pogled na naše usluge, dogovorite termin i svratite na kavu u Arbonin novi ured! :)

 

Podijeli na:
Elena Majer