Vaša kontakt osoba

Ana Gavrić
ana@arbona-agency.com
+385 99 774 5084

Zavirite u naš novi zagrebački ured!

Objavljeno 16.3.2022 13:41:41
Zavirite u naš novi zagrebački ured!


Od svog osnutka 2011. do danas, Arbona je prošla velik put. Polako, ali sigurno, tim je postajao sve brojniji, a paralelno s time otvarali smo i nove urede, pa se tako danas nalazimo u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci i Beogradu. 

Naš stari zagrebački ured je postao pretijesan za rastuću ekipu, pa je došlo vrijeme da to promijenimo. Ostali smo na istoj adresi (čak i na istom katu), gdje nam se u pravo vrijeme otvorila prilika za preseljenje u značajno veći prostor. Iako se naše preseljenje odvilo krajem 2021., sada smo uhvatili malo vremena da naš novi, divni ured podijelimo sa svima. 
 

Osnovna ideja iza projekta bila je stvoriti funkcionalan, prostran i prozračan ured s puno prirodnog svjetla, koji će biti maksimalno ugodan za naš tim i klijente. 

Na 230m² smjestili smo 18 radnih mjesta, 2 sobe za sastanke, kuhinju, blagovaonicu, kao i lounge kutak. Moderan interijer, vrhunska tehnologija, udoban namještaj i puno biljaka neka su od glavnih obilježja novog ureda.

Na samom ulazu u ured nalazi se naša vrijedna ekipa za administraciju, pokraj koje se nalazi velika konferencijska soba - glavno mjesto za interne sastanke, brainstormove i sastanke s klijentima. Staklene stijene, ekstra-udobni namještaj u crvenoj boji i vrhunska tehnološka oprema bile su glavne želje za uređenje ovog dijela ureda. 
 

U open-space dijelu ureda nalazi se većina radnih jedinica za našu ekipu za performance marketing, SEO, sales i content marketing. U ovom dijelu prostora provodi se najviše vremena pa je udobnost bila apsolutni prioritet. Vrhunske ergonomske stolice, prostrani stolovi, puno sobnog bilja i prirodnog svjetla neki su od aduta prostora u kojem boravi većina zagrebačkog Arbona tima. 
Iz ovog dijela ureda ulazi se u drugu konferencijsku sobu, još tri manja ureda za Arbonin menadžment, kao i lounge dio ureda. Zbog potrebe za učestalim sastancima i edukacijama, druga soba za sastanke bila je jedan od uvjeta za novi prostor. 
Za kraj ove virtualne šetnje kroz ured ostavili smo nama najdraži dio - 2 stress-free zone. Lounge kutak osmišljen je kao mjesto za predah tijekom dana i nakon posla, a svijetla blagovaonica glavno je mjesto zajedničkih druženja, ručkova, proslava rođendana i pokojeg usputnog internog sastanka.


Nakon puno razmišljanja, truda i energije uloženih u ovaj projekt, možemo reći kako smo iznimno ponosni na finalni rezultat. Vjerujemo kako će novi ambijent biti poticaj za naš daljnji rast i ostvarivanje još boljih rezultata. 

Bacite pogled na naše usluge, dogovorite termin i svratite na kavu u Arbonin novi ured! :)
 
 • Google Partner
 • Google Street View
 • Google Marketing Platform Certificate
 • Analytics certified partner
 • AdWords qualified individual
 • Analytics qualified individual
 • AdWords qualified professional
 • Google All Stars winners
 • Bing ads Accredited professional
 • MailChimp experts
 • Hura
 • GTM