Arbona odabrana za jedinog Mailchimp Partnera u Hrvatskoj!

Objavljeno: 30.03.2022. | 1 minute čitanja

Veliko nam je zadovoljstvo podijeliti da smo nedavno odabrani za jedinog službenog Mailchimp Partnera u Hrvatskoj! Osim kao potvrda izvrsnog poznavanja vodeće platforme za e-mail marketing, stjecanje partnerskog statusa donosi i određene prednosti za nas i naše klijente, pa je ovo svakako sjajna vijest za sve. 

Partnerski status omogućuje brojne prilike za edukaciju i daljnje certificiranje, ekskluzivni pristup alatima koji pojednostavljuju rad na projektima i ostale prednosti, kao što su: 
 
  • Personalizirana brza podrška od strane Mailchimpa, što omogućuje brzo rješavanje potencijalnih (rijetkih, ali mogućih!) problema s kampanjama 
  • Pristup beta-verzijama najnovijih funkcionalnosti Mailchimpa za kampanje klijenata
  • Pristup materijalima Mailchimp Akademije, koji su prilika za daljnje usavršavanje i ostvarivanje još boljih rezultata kampanja
  • Pristup webinarima i eventima, na kojima se predstavljaju noviteti i daju savjeti za njihovo optimalno korištenje
  • Navedeni smo na službenim stranicama Mailchimpa kako bi nas potencijalni klijenti mogli provjeriti kao pouzdanu agenciju za e-mail marketing.

Osim stjecanja Mailchimp Partner certifikata, ove smo godine odabrani i za Google Premier Partnera, što je status kojeg je uspjelo realizirati samo 3% agencija koje su u partnerskom odnosu s Google-om.  

Ovakve potvrde znanja i učinkovitosti veliki su vjetar u leđa za daljnji rad, pa u nove projekte ulazimo s osvježenom dozom entuzijazma. :) 

Slobodno nam se obratite za sva pitanja vezana uz e-mail marketing, naša ekipa čeka vas sa savjetima koji će unaprijediti rezultate vaših kampanja! 

 

Podijeli na:
Elena Majer