Arbona ponovno posjetila sjedište Googlea u Dublinu

Na sastancima se razgovaralo o AI-u i budućnosti tehnologije

Objavljeno: 20.05.2024. | 3 minute čitanja

Ponovno smo bili pozvani u posjet Googleovim uredima u Dublinu. Sastanci su bili izuzetno produktivni, a raspravljali smo o novim inicijativama u području umjetne inteligencije (AI) i strateškim razvojnim projektima koji oblikuju budućnost tehnologije. Zahvalni smo na prilici da istražujemo ove transformativne teme s vodećim stručnjacima iz industrije.

Prostorije Googlea neznatno su se promijenile, ali su teme naših rasprava značajno evoluirale. Dok smo nekada razgovarali o osnovama digitalnog marketinga, danas se fokusiramo na napredne tehnologije i inovacije koje mijenjaju način na koji poslujemo.


Arbona ispred Google Ireland loga


Teme sastanaka


Na sastancima smo obradili nekoliko ključnih tema:
 
  • Napredak u umjetnoj inteligenciji (AI): Diskutirali smo o najnovijim dostignućima u AI tehnologiji, uključujući strojno učenje, duboko učenje i njihove primjene u digitalnom marketingu. Razmotrili smo kako AI može poboljšati personalizaciju korisničkog iskustva i optimizaciju kampanja. Posebno smo se usredotočili na to kako AI može analizirati velike količine podataka kako bi identificirao obrasce i trendove koji nisu očiti ljudskim analitičarima. Razgovarali smo i o primjeni AI-a u automatizaciji marketinških procesa. Razgovarali smo o strateškim planovima i projektima koji će oblikovati budućnost tehnologije te istaknuli važnost integracije različitih tehnologija kako bi se postigla veća interoperabilnost i fleksibilnost sustava.
 
  • Inovacije u oglašavanju: Razmijenili smo ideje o inovativnim pristupima u oglašavanju, uključujući upotrebu AI-a za automatizaciju oglašivačkih kampanja i poboljšanje ciljanja publike. Diskutirali smo o načinima na koje AI može analizirati ponašanje korisnika u stvarnom vremenu kako bi se oglasi prilagodili individualnim preferencijama i potrebama. Također smo razmotrili mogućnost korištenja AI-a za prediktivno modeliranje, što može pomoći u predviđanju budućih trendova i prilagodbi marketinških strategija u skladu s njima.
 

  • Evolucija digitalnog marketinga: Raspravljali smo o promjenama u industriji digitalnog marketinga, novim trendovima i najboljim praksama koje se pojavljuju. Poseban naglasak bio je na važnosti prilagodbe dinamičnom okruženju i korištenju najnovijih tehnologija za postizanje konkurentske prednosti. Analizirali smo utjecaj sve većeg korištenja mobilnih uređaja na marketinške strategije te kako optimizirati sadržaj za mobilne platforme. Također smo razmotrili rastuću ulogu društvenih medija u povezivanju s publikom i stvaranju angažmana, kao i važnost personalizacije sadržaja kako bi se zadovoljile specifične potrebe i interesi korisnika. Sagledali smo i kako će marketing izgledati za šest mjeseci te za nekoliko godina, predviđajući kako će se stvari i odnosi mijenjati.
 

  • Prezentacija Arbone: Radili smo na napretku i prezentaciji naše tvrtke razmatrajući nove pristupe za jačanje našeg brenda i povećanje vidljivosti na tržištu. Posebno smo se fokusirali na strategije za bolje educiranje naših klijenata o svim novim tehnologijama i trendovima u digitalnom marketingu. Cilj nam je osigurati da naši klijenti budu uvijek informirani i sposobni iskoristiti najnovije alate i tehnike za postizanje svojih poslovnih ciljeva.

Arbona na sastanku. s Gooleom
Naravno, posjet Dublinu nije bio samo poslovne prirode, već nam je želja bila iskoristiti ga za kao team building. Bez obzira što nismo imali puno slobodnog vremena, uspjeli smo se opustiti i družiti nakon svih aktivnosti u Googleu.


Naša suradnja s Googleom i dalje jača, a mi smo uzbuđeni zbog svih budućih projekata i mogućnosti koje nas čekaju. Uz najnovije tehnologije i stručnost koju zajedno dijelimo, vjerujemo da ćemo nastaviti postizati izvanredne rezultate i pomicati granice u svijetu digitalnog marketinga.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer