Arbona u programu Googlea - Accelerate for Agencies

Kako će sudjelovanje u programu unaprijediti naše usluge u području digitalnog marketinga?

Objavljeno: 14.05.2024. | 1 minute čitanja

Odabrani smo za sudjelovanje u ekskluzivnom programu Googlea - Accelerate for Agencies.


Što je Accelerate for Agencies?

Accelerate for Agencies je inicijativa koja je pokrenuta s ciljem podrške vodećim digitalnim agencijama u implementaciji najnovijih AI tehnologija i martech rješenja. Kroz ovaj program, Google omogućava pristup najnovijim alatima, resursima i edukacijama iz područja umjetne inteligencije, što agencijama pomaže da unaprijede svoje poslovanje i da svojim klijentima pružaju još kvalitetniju i efikasniju uslugu.


Što možemo očekivati?

Kao dio programa, imat ćemo priliku sudjelovati u različitim radionicama, seminarima i konferencijama koje organizira Google. Teme su fokusirane na primjenu AI u digitalnom marketingu, automatizaciju procesa, personalizaciju korisničkog iskustva i optimizaciju digitalnih kampanja. Sve to omogućit će nam da naše strategije budu još inovativnije i prilagođenije potrebama naših klijenata.


Kako će ovo koristiti našim klijentima?

Prvenstveno, pristup najnovijim tehnologijama i trendovima omogućit će nam da naše klijente držimo korak ispred konkurencije. Sposobnost da brzo implementiramo najnovija rješenja i tehnike u naše strategije, rezultirat će boljim rezultatima kampanja, većom učinkovitošću i boljom ROI (Return on Investment) za naše klijente.

Hvala Googleu na prepoznavanju i prilici da budemo dio ovog prestižnog programa.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer