Izašao je poziv za prijavu za Vaučere za digitalizaciju

Objavljeno: 02.06.2023.  | 2 minute čitanja

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja donijelo je dobre vijesti za mikro, mala i srednja poduzeća. 01.06. je objavljen poziv pod nazivom "Vaučeri za digitalizaciju" s ciljem povećanja razine digitalne zrelosti ovih poduzeća.

Pozivom se osiguravaju sredstva koja će pomoći u razvoju digitalnih poslovnih modela, jačanju kapaciteta za provedbu digitalizacije i digitalne transformacije te poboljšanju digitalnih vještina MSP-ova. 

Poziv obuhvaća pet vrsta vaučera: 
Mikro, mala i srednja poduzeća s najmanje 1-3 zaposlena, ovisno o vrsti vaučera, mogu se prijaviti za ovu potporu.

Prilikom korištenja vaučera, MSP-ovi mogu surađivati samo s pravnim i fizičkim osobama koje su upisane u Katalog pružatelja usluga u okviru Poziva "Vaučeri za digitalizaciju". 

Arbona se prijavila kao pružatelj usluga za digitalni marketing. Naš tim stručnjaka omogućit će vam učinkovitu promociju putem digitalnih kanala poput društvenih mreža, Google oglašavanja, email marketinga i SEO-a. Za više informacija obratite se na naš e-mail: info@arbona-agency.com ili na telefon 099 774 50 84

Prvo razdoblje zaprimanja prijava traje od 1. lipnja 2023. do 7. srpnja 2023. godine. Idući rokovi su planirani za 01.11. do 01.12.2023. i 01.03. do 01.04.2024. godine. Svi projektni prijedlozi moraju se podnijeti putem sustava eNPOO.

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći na stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, uključujući i sve informacije o vrstama vaučera i pružateljima usluga. Iskoristite ovu priliku za digitalnu transformaciju vašeg poduzeća i ostvarite konkurentske prednosti na tržištu!

Ana