Prijava za udruženo oglašavanje u 2017. godini

Objavljeno: 30.08.2016. | 2 minute čitanja

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je novi javni poziv svim subjektima javnog i privatnog sektora za kandidiranje promotivnih kampanja za oglašavanje. Ovaj poziv objavljen je u svrhu pomaganja, jačanja i produljenja turističke sezone u Hrvatskoj u 2017. godini. Sustav turističkih zajednica sudjeluju u oglašavanju s 50% sredstava usuglašenog i odobrenog medija plana, dok nositelj smještajne ponude u oglašavanju sudjeluje s 50% vlastitih sredstava.


Tko se može prijaviti?
Možete se prijaviti ako dolazite iz sektora turizma. Ukupno planirana sredstva za oglašavanje hrvatskog turizma u promotivnim kampanjama iznosi 24 milijuna kuna, te jedan dio možete i vi iskoristiti. Oglašavanje obuhvaća promotivne kampanje u tiskanim medijima, televiziji, radiju, internetu, te plakatiranje (plakati, displeji na javnim prostorima i javnom prijevozu).

Što je potrebno za prijavu?
Za prijavu su potrebni popunjeni obrasci, media plan i potvrda da nemate dug prema državi. Media plan izradit ćemo mi u Arboni za vas besplatno, te za vas popuniti sve obrasce koje trebate predati za kandidaturu. Za vas popunjavamo i odrađujemo svu papirologiju, te vam ju šaljemo putem e-maila, koju morate zajedno s potvrdom o nedugovanju predati u vašu županijsku turističku zajednicu do 10.09.2016. godine. Što prije predate kandidaturu to su veće šanse da ćete dobiti sredstva za oglašavanje.

Ovo je popis obrasca i dokumenata koje morate predati, a mi ih pripremamo za vas:
  1. popunjeni obrazac prijave za oglašavanje HTZ-a sa sustavom turističkih zajednica u promotivnim kampanjama nositelja smještajne ponude destinacije
  2. usuglašeni medija plan za oglašavanje HTZ-a sa sustavom turističkih zajednica u promotivnim kampanjama nositelja smještajne ponude/proizvoda
  3. potvrdu nadležne porezne uprave da nositelj smještajne ponude destinacije nema dug prema državi (ne stariji od mjesec dana).

Kako bi se uspješno kandidirali za udruženo oglašavanje, vrlo je važno pridržavati se svih procedura i rokova, kao i dostaviti potpunu dokumentaciju. Dodatne informacije o udruženom oglašavanju možete pronaći na http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Oglasavanja-HTZ-a-2016/Modeli-I-V?Y2lcMzk4OQ%3D%3D. Ukoliko želite biti sigurni da je Vaša kandidatura ispravna, za pomoć i savjet možete se obratiti na naše-mail: info@arbona.hr ili na telefon 099 2087 404.

 
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer