Što smo sve postigli u 2023.?

Uspjesi u 2023. godini

Objavljeno: 20.12.2023. | 4 minute čitanja

2023. za Arbonu je bila dinamična godina puna uspjeha i velikih trenutaka! Svaki korak koji smo napravili bio je usmjeren inovaciji, unaprjeđenju naših usluga i pružanju izvanrednih rezultata. Ovo su neki od ključnih trenutaka koji su obilježili godinu:

 

1. Mailchimp Partner status

Ovo postignuće predstavlja značajnu prekretnicu u našem putu prema digitalnoj izvrsnosti. Osim što pruža pristup ekskluzivnim resursima i podršci, status Mailchimp Pro Partnera nam omogućuje da unaprijedimo naše strategije e-mail marketinga, čime podižemo standarde usluge na novu razinu.

 

2. Arbona Day 2023

U svibnju smo organizirali Arbona Day, dvodnevni event u Novalji, koji je bio sjajna prilika za produktivnu razmjenu ideja i iskustava s našim klijentima. Ove godine fokusirali smo se na teme koje su trenutno relevantne u digitalnom marketingu te tako klijentima pružili svježe informacije o najnovijim trendovima i strategijama. I naravno, pritom se odlično zabavili na partyju koji je uslijedio nakon službenog dijela eventa!


Predavanje o digitalnom marketingu na Arbona Day 2023
 

3. Novi Arbona video

Početkom godine završili smo produkciju našeg novog promo videa, u kojem možete zaviriti u naše urede i vidjeti tko sve stoji iza Arboninih postignuća. Snimanje videa bilo je fantastično iskustvo koje je okupilo naše timove s različitih lokacija, a finalni rezultat demonstrira  dinamičnost i kreativnost koja nas pokreće u svakodnevnom radu. 
 

4. Edukacija: Akademija digitalnog marketinga i SEO ebook

U 2023. organizirali smo dvije online Akademije digitalnog marketinga. Arbona Akademija je sjajna je prilika za edukaciju o svim važnim područjima digitalnog marketinga, kako za one koji tek kreću sa svojom karijerom, tako i za osobe koje rade u industriji, ali žele naučiti više o aktualnim trendovima. Kroz module akademije, polaznici su stekli ne samo teorijska znanja, već i praktične vještine koje su odmah primjenjive u stvarnom svijetu.

Osim organizacije Akademije, objavili smo i najnoviji dodatak Arboninoj knjižnici - besplatni ebook Ultimativni SEO vodič za 2024. 

Akademija i knjižnica dio su naše misije da obrazujemo i osposobljavamo sljedeću generaciju digitalnih marketinških stručnjaka.

 

5. GA4 i Google AI Event u Beogradu

Naš GA4 i Google AI event u Beogradu bio je značajan ne samo zbog broja zainteresiranih, već i zbog vrhunskih prezentacija i interakcije sa sudionicima. Na eventu smo razgovarali o važnosti Google Analyticsa 4 za poslovanje i kako praćenje brojki može donijeti konkretne rezultate u području marketinga. Također, istaknuli smo strategije poslovnog rasta uz pomoć umjetne inteligencije Google Ads-a, pružajući praktične primjere i studije slučaja.

 

Publika sluša predavača o važnosti GA4 eventu u Beogradu
 

6. Google CEE Agency Summit u Varšavi

Arbonino sudjelovanje na ovom ekskluzivnom Googleovom eventu, na kojem su se okupile neke od najboljih agencija iz Srednje i Istočne Europe, bilo je vrlo inspirativno za planiranje rada i poslovanja u nadolazećem periodu. Google-ovi predavači dali su nam dublji uvid u nove tehnologije i strategije koje će oblikovati blisku budućnost naše industrije.

 

7. Konferencije, radionice i webinari

Tijekom godine sudjelovali smo na brojnim konferencijama diljem Hrvatske i Europe, a samo neke od njih su BrightonSEO u Ujedinjenom Kraljevstvu, VRM Days u Opatiji i Superweek - European Analytics Summit u Mađarskoj. 

Uz posjete konferencijama, organizirali smo brojne webinare i radionice. Kroz naše besplatne webinare smo tijekom 2023. pokrili teme kao što su TikTok, Google Analytics 4 i planiranje kampanja za Black Friday. Osim webinara, posjetili smo i Fakultet organizacije i informatike, gdje smo za studente pripremili praktičnu Google Ads radionicu. Ove inicijative odraz su predanosti dijeljenju znanja i vještina, koje su neke od naših temeljnih vrijednosti.Zajednička fotografija Arboninih zaposlenika koji drže Arbona slova


Ovi uspjesi odlična su motivacija da nastavimo s podizanjem standarda u industriji i pružanju još kvalitetnijih usluga našim klijentima i partnerima u 2024.!

 

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer