Što smo sve postigli u izazovnoj 2020. godini?

Objavljeno: 21.12.2020. | 1 minute čitanja

Puni entuzijazma i motivacije otvorili smo vrata i zakoračili u novu 2020. godinu ne sluteći da nas čekaju brojna iznenađenja, ali i velika postignuća.

Godina u kojoj smo si postavili nove ciljeve, projekte i zadatke koje želimo ostvariti nenadano nas je stavila u lockdown s dolaskom pandemije COVID-19 koja je poharala svijet.

No, nismo odustajali! Svatko iz svojeg “home office-a” nastavio je ulagati maksimalne napore, a samo međusobnom suradnjom i podrškom te podrškom naših klijenata koji su se također našli u teškoj situaciji nastavili smo ostvarivati ciljeve na obostrano zadovoljstvo.

Proširili smo naše poslovanje s novim uslugama, položili nove certifikate, razvili vlastiti konektor, uspješno odradili 2 Online akademije digitalnog marketinga, uvršteni na Deloitte ljestvicu 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji, promijenili vizualni identitet i još puno stvari s kojima smo izrazito ponosni i sretni!

Pogledajte naša dostignuća u novoj infografici:

Infografika Arbone za 2020. godinu, prikazujući ključne statistike, trendove i uspjehe tvrtke

Uspjeli smo se i podružiti na nekoliko teambuilding-a, preseliti u novi ured u Varaždinu, mnoštvo sati smo proveli u razgovoru s našim klijentima kojima bi se ovom prilikom još jednom zahvalili na podršci u ovim za sve nas izazovnim vremenima.

Otvaramo vrata novoj 2021. godini u kojoj se nadamo da ćemo kreirati nove uspješne priče s našim postojećim, ali i svim budućim partnerima i klijentima.

Hvala svim našim zaposlenicima, partnerima, klijentima, prijateljima i pratiteljima što su bili uz nas i puni nadanja dočekujemo 2021. godinu!
 
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer