Uspješno proveden GA4 i Google AI Event u Beogradu!

Arbona GA4 i Google AI Event

Objavljeno: 20.06.2023. | 1 minute čitanja

Arbona je bila domaćin izuzetno uspješnog događaja, Google Analytics 4 i Google AI, koji je privukao ogroman interes u industriji i okupio veliki broj sudionika. Infinity Event centar u Beogradu pružio je savršeno okruženje za inspirativne diskusije i razmjenu ideja s vrhunskim stručnjacima iz industrije.

Naš tim stručnjaka i stručnjak iz Google-a su entuzijastično podijelili najnovija znanja iz područja GA4 i umjetne inteligencije. Prezentacije su bile izuzetno informativne i potaknule su uzbudljive rasprave među sudionicima.

Fokusirali smo se na važnost Google Analytics 4 za poslovanje i kako praćenje brojki može donijeti konkretne rezultate u području marketinga. Također, istaknuli smo strategije poslovnog rasta uz pomoć umjetne inteligencije Google Ads-a, pružajući praktične primjere i studije slučaja.

Nakon prezentacija, uslijedila je izuzetno interaktivna sesija pitanja i odgovora (Q&A), u kojoj smo s zadovoljstvom odgovarali na mnoštvo pitanja iz područja analitike i umjetne inteligencije postavljenih od strane zainteresirane publike. Ova interakcija omogućila je dublje razumijevanje i učvrstila veze među sudionicima.

Završetak službenog dijela događaja obilježilo je neformalno druženje uz čašu vina. U ugodnoj atmosferi smo nastavili rasprave, razmjenjivali iskustva i povezivali se s kolegama iz drugih tvrtki.

Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer