Arbona sudjelovala na Google CEE Agency Summitu u Varšavi

Google CEE Agency Summit

Objavljeno: 30.10.2023. | 2 minute čitanja

Google-ov CEE Agency Summit 2023 nedavno se održao u Varšavi, a mi smo se, kao jedan od Google Partnera, odazvali pozivu i iskoristi priliku da budemo dio ovog prestižnog događaja. Na Summitu smo dobili ekskluzivan uvid u Google-ovu viziju za budućnost, a u nastavku vam donosimo više detalja o ključnim temama o kojima je bilo riječi. 

Summit se ove godine održao u event centru Butelkownia, modernom prostoru koji je poslužio kao pozadina za dan ispunjen inovacijama i networkingom s Google-ovom ekipom, kao i najboljim agencijama iz Srednje i Istočne Europe. 


Publika sluša predavača o Google-ovoj viziji za budućnost u Varšavi

Google-ova vizija za budućnost

Središnja tema Google CEE Agency Summita 2023 bila je predstavljanje vizije Google-a za budućnost digitalnog marketinga, s posebnim naglaskom na važnost umjetne inteligencije (AI). 

Suzanne Claassen, direktorica Google Customer Solutions-a za Srednju i Istočnu Europu, naglasila je kako AI postaje neizostavan alat za oblikovanje inovativnih i učinkovitih marketinških strategija te kako će njegova uloga biti sve važnija u nadolazećem periodu.  

Umjetna inteligencija već nam i danas omogućuje dublje razumijevanje potreba ciljane publike, predviđanje ponašanja potrošača i optimizaciju kampanja, a Google će ovaj potencijal nastaviti iskorištavati u 2024. i dalje razvijanjem i implementacijom novih tehnoloških rješenja. 


Akreditacija za Google CEE Agency event u Varšavi

Predavanja na Summitu, koja su uključivala teme poput: 

  • "Turn Change into Opportunity" 
  • "Building New Revenue Streams in the Age of AI"
  • "AI Powering Creativity" 
istraživala su sveprisutnu ulogu AI u digitalnom marketingu. Dio Summita bio je i Peter Hinssen, futurist, priznati autor i konzultant za leadership i inovacije, čije je predavanje pružilo zanimljiv uvid u budućnost umjetne inteligencije i njen utjecaj na razvoj svijeta. 

Čuli smo i konkretne primjere kako će u nadolazećem periodu AI mijenjati rad na Google kampanjama, utjecati na kreativnost i tako optimizirati poslovne procese. Ove vrijedne informacije, kao i veze uspostavljene tijekom Summita, omogućit će nam da naši klijenti nastavljaju dobivati najbolja i najinovativnija rješenja te budu jedan korak ispred konkurencije. 

Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer