Arbonina search kampanja proglašena najboljom u Hrvatskoj na MIXX Croatia 2021

Objavljeno: 16.06.2021. | 2 minute čitanja

Arbona je osvojila novu vrijednu nagradu! Sudjelovanjem na Mixx natjecanju osvojeno je prvo mjesto u kategoriji Best Search s projektom Search-ealati.hr.

Mixx je natjecanje koje nagrađuje najbolje digitalne kampanje. Za prijavu bilo je potrebno predočiti ostvarene vrijednosti iz četiri kategorije koje su se ocjenjivale:
  • strategija,
  • izvedba,
  • kreativnost,
  • rezultati.
Kriteriji su to prema kojima se dodjeljuju nagrade i uvjeti su koje je potrebno zadovoljiti kako bi se ušlo u samo finale natjecanja. Ocjenjivački žiri činili su stručnjaci iz drugih digitalnih agencija.

Nakon prolaska u finale podatke je trebalo predočiti u kratki video te tako pokušati osvojiti žiri.

15. lipnja na Ljetnoj pozornici Tuškanac održana je svečana dodjela nagrada. U kategoriji Best Search Birgon i Arbona su s projektom Search-ealati.hr osvojili prvu nagradu.

Sandro i Andrej iz Arbone na dodjeli nagrada - priznanje za iznimne rezultate i doprinos u poslovanju Izvor: Dani komunikacija (https://www.facebook.com/danikomunikacija)

Best search - Arbona // ealati.hr

Birgon je Arbonin dugogodišnji klijent čiji pozitivni rezultati uvijek iznova oduševe.

Kao postavljeni glavni cilj kojem se težilo bilo je zadano:
  • maksimizacija prodaje,
  • povećanje stope konverzija (veći broj ostvarenih transakcija).
Strategija je bila implementirati napredne značajke koje će najbolje rasporediti potrošnju budžeta kroz određeno razdoblje koristeći eksperimente.

Kao agencija specijalizirana za isporuku rezultata testirali smo različite mogućnosti kampanje ostavljajući ipak eksperimente koji su se pokazali najboljima.

Ostvareni rezultati kroz kampanju:
  • stopa konverzije (transakcije) povećala se za 57%
  • ROAS (povrat na utrošeni marketinški budžet) veći od 3200%
  • rast prihoda od 15,24% na razini godine
Ova nagrada dokaz je rada i truda svih djelatnika Arbone. Zahvalni smo što se naš angažman prepoznaje od stručnjaka iz područja digitalnog marketinga te ponosni i sretni dalje nastavljamo neumorno raditi na postizanju najboljih rezultata za sve naše klijente.

Pogledajte djelić atmosfere sa same dodjele nagrada:
Atmosfera s dodjele nagrada Izvor: Dani komunikacija (https://www.facebook.com/danikomunikacija)
Svečana dodjela nagrada tvrtki Arbona Izvor: Dani komunikacija (https://www.facebook.com/danikomunikacija)
Dodjela nagrada Arboni - trenutak slavlja i priznanja za postignuća i uspjeh u poslovanju Izvor: Dani komunikacija (https://www.facebook.com/danikomunikacija)
Dodjela plaketa Arboni - simbol priznanja za iznimne uspjehe Izvor: Dani komunikacija (https://www.facebook.com/danikomunikacija)

 

Podijeli na:
Elena Majer