Google prepoznao Arboninu kvalitetu u vođenju video kampanja!

Objavljeno: 28.04.2021. | 1 minute čitanja

Arbona je 2016. godine službeno postala Premier Google Partner. Od tada, svake godine produljuje ovo važno partnerstvo predstavljajući sjajne rezultate koje postiže za svoje klijente.


Nekoliko godina iza, još uvijek veseli vijest kad Google iznova nagradi rad i trud Arbone. Ovog puta, Arbona je pokazala stručnost i trajne performanse svojih klijenata u video oglašavanju.
 
Arbona kao Google Premier Partner - priznanje za visoku razinu stručnosti i uspješnost u digitalnom oglašavanju

Za dobivanje ovog priznanja bilo je potrebno ostvariti određene performanse unaprijed zadane od strane Google-a, poput odgovarajućeg targeta, vrste prikaza videa, broja pregleda videa i ostvarivanja zadane, unaprijed definirane radnje kojom se definira kompletna uspješnost video oglašavanja.

Osim priznanja za video oglašavanja, Arbona ima još dva priznanja za pretraživačku (search) i prikazivačku (display) mrežu te se može pohvaliti kompletom od tri Google Ads važne značke:
 
Značke Google Ads certifikacija za Arbonu, potvrda stručnosti i znanja u upravljanju Google oglašavanjem

Ekspertizom i zalaganjem djelatnika Arbone još je jedno priznanje u Arboninoj kolekciji što je vrijedan pokazatelj rada i truda svih djelatnika, a ono što je još važnije pokazatelj je uspješnosti projekata. Svojim klijentima Arbona iz godine u godinu zahvaljuje na povjerenju, a najviše je to kroz ostvarenje zadanih ciljeva i konverzija na obostrano zadovoljstvo.
 
Podijeli na:
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Arbona logo

Za besplatno preuzimanje ebookova molimo vas da se registrirate i prijavite.

Prijava / Registracija ovdje
Elena Majer